![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.04 ![]() |
Dzirdu, paklausu un taisu jaunu pavedienu...
Tātad jautājums klātesošajiem: Vai pārējiem gredzeniem iekš LOTR, izņemot Lielvaras gredzenu, ir kādas sevišķas lomas? Vai tiem ir noteiktas funkcijas? Vai tiem ir "piestiprināta" konkrēta iedaba - laba vai ļauna? Kas notika ar Ringwraith'u un rūķu gredzeniem? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
Tiešām! Tev taisnība...
Patiesību sakot nebiju pievērsis tik lielu uzmanību tam, kas notika Moriā. Vārdus ''I am a servant of the Secret Fire, wielder of the Flame of Anor.', es laikam biju uzskatījis par tādu kā palielīšanos (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) , vai pašiedvesmu. Pēc visa šitā pīlnīgi sagribējā pārlasīt Silmarillionu. Tā arī būs jādara... PS. CITĀTS bet vēlreiz uzsveru, ka Tolkins bijis pārliecināts katolis, un Iluvataru taisījis itkā pēc Dieva... CITĀTS Tolkīns nav vēlējies atveidot Dievu savā tēlā Iluvatorā... Te nu es pats saputrojos. To, ka Tolkins nav taisījis Iluvatoru kā Dievu, tas ir saprotams (uzrakstīju galīgi šķērsām). Bet nevar noliegt, ka Iluvators ir Ardas dievs (tikai bez reliģijas). Ak jā... Kāda tad Ardā ir reliģija? Tur tāda vispār ir? es tiešām nezinu... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 03:12 |