![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Var jau būt ka šāds pavediens kaukur ir (vajadzētu takš būt), bet vismaz šajā sadaļā (kur tam jābūt) es tādu neatradu.
Konkrēti mani interesē bruņu un popētu zobenu radīšana. Par bruņām. Domāju radīt sev ķēžu bruņas. Esmu dzirdējis par mītisku/maģisku metodi, kā padarīt dzelzs (vai tērauda, vai kaukā kam formulā ir Fe) stiepli tik mīkstu, ka ar rokām var locīt, bet pēc tam pataisīt tik cietu, ka zobins cauri neiet. Vai kāds zina par šito kauko tuvāk? Galvenā problēma ir tā ka cietas bruņas radīt grūti, bet mīkstas izjuks pašas no sava svara (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Par zobeniem. Kāds *šķībs skats Andžas virzienā* reiz solīja vienā pavedienā ievietot manuāli kā radīt popētus zobenus, bet kad pēdējoreiz tur ieskatījos, nekā tāda nebija, tad nu kāds *taisns skats visa bara virzienā* varētu mani (un pārējos censoņus) apgaismot šajā pavedienā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Khm, zini kas ir WD-40? Pamatā paredzēts mašīnām, lai cīnītos pret rūsu un mitrumu, bet man lieliski noderēja arī veļika ķēdei. Iespējams, ka pēc tam viss, ko vilks virs vai zem bruņukrekla būs eļļains (kaut tas šķidrums rādās bezkrāsains esam), bet rūsu tam vajadzētu uzveikt.
Kas attiecas uz knaiblēm, tad "grūti pateikt" neizsaka absolūti neko, es jau neprasu precīzu aprakstu, bet vnk lai es blenžot uz dažādu knaibļu rindu LM spētu saprast kuras ir parastās, kuras uzlabotās. Metāla šķēres nav nekas īpašs un reti sastopams, taču tās ir paredzētas plānu metāla lokšņu graizīšanai un lai nu kam, bet gredzenu griešanai tās nav derīgas. Manam sencim radās doma par metāla zāģīša izmantošanu. Ja tā padomā, tad tā patiesi varētu gredzenus iegūt daudz ātrāk un arī kvalitatīvāk, kā ar jebkurām knaiblēm. Vai kāds ko tādu ir provējis? Šo rakstu rediģēja Good ol' Grim: 07.08.2004 19:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 01:39 |