![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres... ![]() |
Es gribeju uzzināt kas tā par grāmatu. Vai kāds man varētu pateikt? Es jau esmu jautājusi, taču skaidrībā netiku. Ir kādam labam ciuvēciņam laiks sīki aprakstīt to lietu (grāmata, ja?). Un veikalā viņu var nopirkt? Es arī gribētu to izlasīt. Inčīga laikam... pēc visa, kas te ir ticis pieminēts. (Es pareizi nosaukumu uzrakstīju?)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
CITĀTS(Nulukkizdin @ 30.05.2004 15:34) Es negribu nevienu apvainot, bet latviskās versijas (jā, jā - versijas, nevis tulkojumi) ir vienkārši klajš apvainojums Tolkīnam... Man sāpīgi skatīties uz tādiem brīnumiem kā Tuntaks, Daliena un Gimlins... vienkārši ārprāc... Jo īpaši ņemot vērā ka grāmatām orģinālvalodās ir pielikumi, kuros norāda kā kurš vārds jāizrunā... Turklāt, ja tic nostāstam ka Tolkīns sarakstījis šīs grāmatas tikai tāpēc, lai būtu, kas runā viņa izdomātajās valodās, tā ir necieņa pret autoru. Man ir ''Silmarillions'' nopirku apmēram pirms pusotra gada Rozes grāmatnīcā Barona ielā. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 21:53 |