![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
---- Uzmanību! Iespējami spoileri! ----
Ja pats/i neesi filmu vēl skatījies/usies, lasi atsauksmes pats/i uz savu atbildību! _______________________________________________ Lūdzu, šajā pavedienā visi, kas vēlas un kas jau ir noskatījušies Hariju Poteru un Azkabanas gūstekni, iesūtiet savus filmas apskatus, iespaidus un vērtējumu. Katram biedram atļauts iesūtīt tikai vienu apskatu (rakstu) šajā pavedienā, turklāt tam jābūt pietiekami saturīgam un vismaz 150 vārdu garam (salīdzinājumam – šis raksts ir 80 vārdu garš). Visi pārējie tiks izdzēsti, kā arī izdzēsti tiks raksti, kas iesūtīti pirms 11. jūnija 13:30 (galu galā pirmais seanss tomēr notiks 11:00...). Aktīvās diskusijas par filmu varat risināt piespraustajā sarunu pavedienā Caurajā katlā. eyedam |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.04 Kur: Sveetciems ![]() |
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/glare.gif) Nu es takā nobalsoju ka man nepatika jo tā tiešām bija. Ejot uz filmu jau arī neko izcilu negaidīju, bet tādu vilšanos arī necerēju piedzīvot. Filmu skatījos pie pirmās izdevības - tāda radās Daugavpilī "Renesansē" - un iespaidus vēl vairāk pabojāja apstākļi kinoteātrī(Angliskajam textam pa virsu uzskaņots krieviskais kaut arītiek rādīti titri latviešu un krievu valodās, skaņu defekti kā čarkstēšana utt.).Protams pilnīgu grāmatas atainošnu filmā nekad nesagaidīt, bet varēja jau nu turpināt pirmajās divās filmās aizsāktās lietas un ieturēt tādu pašu stilu.
Lietas kuras man nepatika - - Pils apkārtnes izmaiņas un izmaiņas pašā pilī(ne jau nu kustīgo kāpņu novietojums) - Jauno aktieru izvēle, jo Mēnestiņš jau nu galīgi neizskatījās atbilstošs grāmatā dotajam aprakstam - Atprātotāju attēlojums - Ainas kuras bija izvēlētas attēlot filmā, jo manuprāt varēja gan pacensties atrast aizraujošākas vietas grāmatā kuras būtu pelnījušas vietu filmā - Pārāk sasteigtā un saraustītā darbība -Visbeidzot nepatika tas, ka nebija normāla nobeiguma Patīk man tas, ka nākamo filmu vairs netaisīs Alfonso Kuarons un ceru ka nākamā filma būs baudāma ne tikai kritizējama. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 04:43 |