![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 Kur: Duh?? pie datora,kur citur? ![]() |
Taatad ja kaads ir redzeejis kaadu NLO tad ieraxta
pats neesmu redzeejis, bet mans Faačux ir: redzeeja taadu kaa ovaalu spiidiigu kaut ko netaalu no horizonta, tad tas kaut kas tur staaveeja kadas 15sek. un ar lelu aatrumu aizlidoja uz liepaajas pusi. P.s., shitas tika redzeets Grobinjaa |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 13.07.04 ![]() |
Es nezinu vai tas skaitās, bet Jāņos pagājušajā gadā mēs ar draudzeni redzējām kaut ko dīvainu
Mēģināšu pastāstīt. Tāks... Ā, nu mēs abas bijām sadomājušas aiziet uz ezeru un nopeldēties. Bija kādi 3 naktī. No manām mājām līdz Domērītim (ezeram) ir kādi 4 kilometri. Diezgan paiet kamēr aizkāto. Bet mēs jau spītīgas kā kazas( (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ), iesim lai vai kas. Ceļš uz ezeru ir neasfaltēts, mājas ir reti un tālu no ceļa. lielāko gabalu abās pusēs mežs. Nu lūk, ejam abas gudrinieces un kaut ko muldam. Tad pamanījām, ka baigākais klusums iestājies. Apstājāmies un skatamies apkārt, jo Jāņos jau nu klusums takā nevarētu būt TIK dziļš. Mana draudzene iebakstīja man plecā un parādīja uz debesīm. Tur bija viens liels, spīdošs punkts, apmēram plaukstas lielumā (skatoties no zemes protams). Šis punkts lēni nolaidās nedaudz zemāk. tad no tā atdalījās divi mazāki punktiņi un aizlidoja katrs uz savu pusi. Apstājušies kādu metru (no zemes blenžot) no lielā objekta, tie izdalīja no sevis vēl katrs vienu punktu. Šie abi nolaidās uz zemes. Tad atlikušie trīs savācās vienā un pazuda. Nevis aizlidoja, bet pazuda, izdzisa. Tas bija Nītaurē, Cēsu rajonā. Kāds varbūt to vietu zin... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.05.2025 20:47 |