![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 Kur: Duh?? pie datora,kur citur? ![]() |
Taatad ja kaads ir redzeejis kaadu NLO tad ieraxta
pats neesmu redzeejis, bet mans Faačux ir: redzeeja taadu kaa ovaalu spiidiigu kaut ko netaalu no horizonta, tad tas kaut kas tur staaveeja kadas 15sek. un ar lelu aatrumu aizlidoja uz liepaajas pusi. P.s., shitas tika redzeets Grobinjaa |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.04 Kur: Ēģipte - Faraona Kapenes ![]() |
Es īsti nezinu, vai eksistē, bet reizēm es sadomājos un man kļūst ļoti bail. Ja eksistē, tad ne šitajā Saules sistēmā... jo nekas neesot atklāts.
Stāsts lejā. Kad biju Grieķijā (pirms gadiem 4 laikam), bija tumšs un mēs sēdēja tāda kalna virsotnē, kur atradās kafejnīca. Pretī atradās vēl viens kalns un uz tā arī bija kautkāda kafejnīca un virsotnē protams dega gaismiņas. Turpat netālu arī bija viens kalns, tikai es to neredzēju. Es baidījos, ka tās gaismiņas kalna galā ir citplanētieši, visu laiku prasīju mammai, kas tas tāds ir?? Man ir bail!!! Viņa visu laiku atbildēa, ka nekas tas neesot, bet tad viņa man pateica, ka tas ir tas pats kalns, kā tas, uz kura mēs atrodamies... Fjūūū... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Sanāca diezgan amizanti... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.05.2025 20:40 |