![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
Nedadz skumja teema ,bet es veeleejos uzzinaat par to nedaudz vairaak.
Kaapeec cilveekiem ir bail no naaves? Vai tu baidies? Kaapeec? (abos gadiijumos) Manupraat, naave rada ko jaunu, panemot visu. Bet kaapeec mees tik loti baidaamies no taas? Peec tam jau mums nekas nebuus vajadziigs, un nekas muus nesaistiis ,arii shii muusu dziive ne. Turklaat -neviens, kas ir nomiris nav atgriezies... Meedz jau baidiities no daudz kaa, bet (atkal jau jaatkaartojas)- kaapeec mees baidaamies no nezinaamaa - naaves? Šo rakstu rediģēja Reiki: 04.06.2004 17:38 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.04 Kur: krāsu ledusskapis ![]() |
Ilgi domaju vai rakstit atbildi uz sho pavedienu..un te nu es rakstu
ja hillaryduff es ari zinaju to meiteni (lai vinai vieglas smiltis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) )vina nomira junija vidu vai sakuma isti neatceros...tas bija shausmiigi.....viennozimigi es negribetu mirt jauna...ne..man nau bailes..bet negribu mirt es ar sapem un jauna.... mana vecvecmamina nomira vienu dienu pec savas dzimshanas dienas vinai bija 81 ja tas ir pietiekams vecums.....cienijams atceros ka skatijos vienu filmu (isteniba es zinu daudzas par navi-interesantas)kur viens cilveks zinaja ka vins var nomirt un vinam bija kautkada iespeja izdzivot bet vinjam bija jauzmanas no ta ka ejot pa ielu vinjam neizbrauc masina,neuzkrit puķupods uz galvas u.t.t. bet beigas vins nomira..pag es neatceros...laikam no kautka ko vins negaidija vai tik ta nebija tablete peret galvassapem ar kuru vins aizrijas....tas man iemacija ka nevajag tagad ja tu zini ka mirsi uzlikt sev apkart stikla sienu, niet pa ielu kur ir daudz mashinu neiet zem lieliem kokiem,nedzert neest......ja nave naaks vinja atnaks ....... taas bija manas pardomas |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 15:32 |