![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 Kur: Duh?? pie datora,kur citur? ![]() |
Taatad ja kaads ir redzeejis kaadu NLO tad ieraxta
pats neesmu redzeejis, bet mans Faačux ir: redzeeja taadu kaa ovaalu spiidiigu kaut ko netaalu no horizonta, tad tas kaut kas tur staaveeja kadas 15sek. un ar lelu aatrumu aizlidoja uz liepaajas pusi. P.s., shitas tika redzeets Grobinjaa |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.06.04 Kur: Virtuālajā realitātē... ![]() |
Eksistē, eksistē. Reiz kādā naktī, kad biju lauku mājās, ļoti vēlu kaut kur ap 11 mana istaba visa palika orandža. Tā gaisma nāca no ārpuses un bija ļoti spilgta, tad pie loga atskanēja klauvējieni, man bija bail iet apskatīties, taču nākošās 2 naktis atkārtojās tas pats, tikai bez gaismas, un kad es piegāju pie loga, tur nekā nebija.
2.gadījums, tā pati māja. mājai Z pusē paveras plaši lauki, un meži cik tālu var saskatīt. Un tad no tieši tās puses, kur nav nekāda ceļa, mājā pa logu iespīdēja koši sarkana gaisma. To redzēja mana vecmamma, nobijās, ka kaut kas noticis un iegāja virtuvē. Viss, ko viņa paspēja redzēt bija kaut kas spilgti sarkans debesīs,tas tur bija īsu brīdi un tad tas pazuda. Nākošajā vakarā bez tabu rādīja cilvēkus, kas stāstīja, ka novērojuši debesīs neparastus, spilgtus lidojošus objektus. tie cilvēki izskatījās drusku pārbijušies. Nu tāda ir mana pieredze, un kopš tā laika es ticu, ka tādas lietas pastāv. Kā teiktu Kriss Kārters, Patiesība ir tur ārā. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.05.2025 20:46 |