![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
Nedadz skumja teema ,bet es veeleejos uzzinaat par to nedaudz vairaak.
Kaapeec cilveekiem ir bail no naaves? Vai tu baidies? Kaapeec? (abos gadiijumos) Manupraat, naave rada ko jaunu, panemot visu. Bet kaapeec mees tik loti baidaamies no taas? Peec tam jau mums nekas nebuus vajadziigs, un nekas muus nesaistiis ,arii shii muusu dziive ne. Turklaat -neviens, kas ir nomiris nav atgriezies... Meedz jau baidiities no daudz kaa, bet (atkal jau jaatkaartojas)- kaapeec mees baidaamies no nezinaamaa - naaves? Šo rakstu rediģēja Reiki: 04.06.2004 17:38 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 ![]() |
Arī man nav bail no nāves. Mani vienmēr ir interesējis kas ar cilvēku notiek pēc nāves. Es varētu nomirt kaut vai tūlīt pat, lai tikai to noskaidrotu (tomēr nē, vispirms godīgi jānodzīvo dzīve).
Man ir bail no brutālas nāves, bet ne jau no nāves es baidos, es baidos no pirmsnāves nepaciešamajām sāpēm. Kaut gan ja es mestos lejā no augstceltnes, sāpes varētu arī nejust, jo ātrums būtu pietiekami liels, lai nāve iestātos momentāli (Latvijā gan nav neviena tik augsta ēka, lai būtu pilnīgi drošs par nāves tūlītēju iestāšanos). Šo rakstu rediģēja rowzee: 27.07.2004 21:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 15:29 |