![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
Nedadz skumja teema ,bet es veeleejos uzzinaat par to nedaudz vairaak.
Kaapeec cilveekiem ir bail no naaves? Vai tu baidies? Kaapeec? (abos gadiijumos) Manupraat, naave rada ko jaunu, panemot visu. Bet kaapeec mees tik loti baidaamies no taas? Peec tam jau mums nekas nebuus vajadziigs, un nekas muus nesaistiis ,arii shii muusu dziive ne. Turklaat -neviens, kas ir nomiris nav atgriezies... Meedz jau baidiities no daudz kaa, bet (atkal jau jaatkaartojas)- kaapeec mees baidaamies no nezinaamaa - naaves? Šo rakstu rediģēja Reiki: 04.06.2004 17:38 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Pievienojās: 23.07.04 ![]() |
CITĀTS(Siriuss_Girl @ 02.07.2004 17:29) ka naave ir jaapienjem kaa kaut kas dabisk un pats par sevi saprotams nevis meegjinaat no taas beegt vai baidiities, jo tas neko nedod. Cilvēki nepārtraukti bēg no nāves. Tādēļ izdomāja zāles un tādēļ izdomāja arī vakcīnas pret slimībām. Nu es šobrīd no nāves nebaidos vai tā būs arī vēlāk es nezinu. Cilvēki ir dažādi un tik daudz cik ir cilvēku ir arī variantu kādēļ baidās vai nebaidās no nāves. Es tagad mirt negribu,jo man kautkas ir jāpierāda pašai priekš sevis. Man liekas cilvēkiem ir bail no nāves jo varētu būt ka pēc nāves nekā ne domu ne jūtu ne eksistences, ka nav pilnīgi nekā. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 16:17 |