![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.05.04 Kur: Protestantu baznīcas dievkalpojumā. ![]() |
Man shkjiet, ka vareeja gan. Ja Poters nebuutu tik stulbs un dabuutu to stulbo mantinju, ko vinjam Sirius iedeva, lai vinjsh it kaa vareetu pazheeloties par Strupu, tad vinjsh vareetu paarliecinaaties, ka Sirius ir maajaas sveix un vesels. Esmu paarliecinaata, ka tas verkjis Siriusam bija liidzi, kad vinjsh daktereeja savu Zirgeergli.
Šo rakstu rediģēja Bezceriiba: 19.07.2004 11:08 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
CITĀTS Vispār cik es atceros lasot to grāmatu tad viņš vairāk neizmantoja to spoguli dēļ Vīzlija kunga vārdiem par to, ka domājošām lietām, ja nevar redzēt kur ir viņu smadzenes labāk neuzticēties. Protams Harijs rīkojās muļķīgi neizsaucot Siriusu pa šo spoguli, bet pastāv iespēja, ka tam būs liela vai arī vismaz kautkāda nozīme nākamajās grāmatās. Jo spogulis uzskatu, ka nav tur iepīts tikai lai parādītu cik Harijs muļķīgi rīkojās nesaucot Siriusu caur to, bet gan caur kamīnu mēģinot ar viņu sazināties un tādējādi iekrītot Umbridžas (latviski laikam tomēr tulkots Ambrāžas) nagos. Roulingai bieži katrai detaļai ir sava svarīga nozīme. Protams tādējādi Siriuss arī varēja neiet bojā, taču vēl jau nav zināms vai viņš ir zudis uz mūžīgiem laikiem. Par to pirmo teikumu es šaubos. Viņš vienkārši negribēja Siriusam ziepes vārīt, lai viņam nenāktos pamest Drūmkakti. Beigās gan misējās zellim... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Un zudis pavisam viņš nebūs. Tā arka, arka! Tur gan komunicēšana, šķiet, notiks tikai ar runāšanu, bet aŗi kaut kas...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 21:40 |