Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Brivdabas lomu spele "Vedjmaks"
Kormaka brigade
iesūtīt 12.07.2004 16:03
Raksts #1

Gāž podus mikstūrās

Grupa: Biedri
Pievienojās: 12.07.04

Jus droshi zinat, ka no ceturtdienas (19.00) lidz svetdienai notiks spele "Tenj neizbeznosti" pec Sapkovska gramatas "Vedjmaks" motiviem.
Fantasy pasaule ar baroniem, burviem, monstriem, priestieriem, elfiem.
Plashaka info - www.sanctuary.lv (krieviski).
Speles vieta - poligons pie Jaunolaines (augstak piemineta saitaa ir karte)
Speles valoda ir krievu
Spelee piedalisies dazi SLS3 dalibnieki.
Protams, ka var ierasties ari piektdien vai sestdien. Pats piemeram izlaidishu piektdienu.

Tagad pa lietu: Vienai baronistei ir vajadzigi zemnieki! Senlatvieshu terpi deres.
Komanda vairak neka uz pusi sastaves no lietuvieshiem plus Sveta Mauricija Rota (piedalijas Cesis3, Cesis4 un Akademiskas bibliotekas jubilejas pasakuma)

Martinj, cik saprotu, tu busi musu komandas regionalais GM? Vai negribi brivajaa laikaa patelot kadu zemnieku?
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
Elernass
iesūtīt 19.07.2004 10:59
Raksts #2

Attīsta savu iekšējo Aci

Grupa: Biedri
Pievienojās: 25.02.04

Iespaidi?

1. Redzeeju vairaakus cilveekus, kas tieshaam fantastiski iejutaas teelos un pilnaa nopietniibaa, ljoti labi nodalot aarpusspeeles informaaciju no teelam zinaamaa, atspeelee savas lomas. Redzu meerkji uz ko tiekties (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

2. Meerogs, protams, ljoti liels. Tieshaam ljoti paliidz, ja nav saredzamas citas nometnes un info par to kas tur notiek nonaak liidz citu komandu speeleetaajiem ar reaalu nokaveeshanos un biezhi vien baumu liimenii.

3. Mazliet viilos vizuaalajaa noformeejumaa - Daudziem bija tiesaam labi, paardomaati, smalki izstraadaati teerpi, kaadus veel nebiju redzeejis, bet netruuka arii taadu, kuru teerpi bija aciimredzami nepiemeeroti speeles laikam un garam. Citiem atkal bija teerpi, kuri it kaa bija ok, bet viena sastaavdalja vai aksesuaars daudz ko bojaaja - piemeera, botas, muusdieniigi zaabaki, aciimredzami sinteetisks apmetnis utt. Ljoti liela dazaadiiba un raibums kvalitaates zinjaa. Taa ka manupraat SLS teerpi kopumaa bija labaaki. Arii nometnes noformeejuma zinjaa SLS bija vairaak ok. Neiet runa par to, ka SLS teltis bija paarklaatas ar zariem, jo parastas teltis man netraucee, bet daudz bija taadu, kas savas teltis meegjinaaja maskeet ar baltaam un melnaam pleeveem vai tamliidziigu spiidiigu un muusdieniigu materiaalu. Piekriitu par to, ka Fallout'am ljoti ok, bet prieksh fantasy - nu taa. Par koka buuveem/sienaam/dzirnavaam es piekriitu Maartina viedoklim.

4. Atmosfeera - ljoti daudz aarpusteela sarunu, apspriezhu un dazaadu speeles teriminu lietoshana (hiti, "chipi" utt). Vai tas ir labi vai nee - gruuti pateikt. No vienas puses izsit no liidzsvara; no otras puses rodas ljoti daudz smiekliigu un jautru situaaciju, kas rada labu garastaavokli un prieku, kas iisteniibaa ir visa shii pasaakuma meerkjis.

5. Taatad kopsavilkums - es noteikti nenozeeloju, ka aizbraucu, paskatijos un mazliet paspeeleeju sho speeli. Pieredze saliidzinaajumam ir guuta diezgan liela. Paldies jaasaka komandai, kuras sastaavaa es speeleeju (ljoti entuziastiski, interesanti, labveeliigi un jautri cilveeki) un iiapsh paldies Shakaalim, bez kura uzstaajiibas un ruupeem es nebuutu a) liidz turienei aizbraucis; b)ar liidzpanjemtaam lietaam tur izdziivojis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Elernass

Šo rakstu rediģēja Elernass: 19.07.2004 11:03
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 19.06.2025 13:30