![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
man liekas, ka izšķirošajā cīņā harijs nebūs viens - plecu pie pleca cīnīsies viņa draugi, fēnixa ordenis, nāvēži un...
...manuprāt, arī mirušie! gan jau tas logs kautkādā veidā atvērsies un harijam (izņēmuma kārtā) palīga steigsies viņa vecāki, siriuss un citi. tiesi tas visu padarītu daudz interesantāku. Jā, viņam noteikti nāks palīgā vecaki un siriuss, lai jautrāk! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.01.04 ![]() |
CITĀTS(Shadowstalker @ 17.07.2004 02:29) CITĀTS Zini... es ceru ka tev būs taisnība, jo beigām ir jābūt satriecošām un ceru arī ka Roulingai pietiks izdomas lai grandiozi ieveitotu tur kādu interesantu momentu. Lai gan viņa nemaz netaisās viņu pabeigt un domā par astoto grāmatu...huh.gif... Beigās droši ka cīnīsies visi.... reti kurš varētu palikt malā...domāju tur vienaldzīgo nebūs pret notiekošo... nezinu gan vai mirušie nāks palīgā, bet njus ko var zināt no Roulingas.... Kad atradīšu to lapu kurā es to izlasīju tad noteikti tev viņu iedošu. Bet fakts kā tāds, ka Roulinga domā par astoto grāmatu un nav zināms vai viņa taisās aprobežoties tikai ar astoņām.... Runājot par izburvestību un atdzīvināšanu nedomāju, ka viņus atdzīvinās vai arī ka Roulinga atkārtosies un beigās uzliks vēlvienu izburvestību. Neuzskatu, ka tas ir viņas stilā. Nezinu... sāku domāt un sapratu, ka iespējams nemaz neatdzīvinās visus mirušos... varbūt tikai Sīriusu ar viņa mīklaino it kā miršanu... nezinu gan vai tas kautkā palīdzēs Harijam cīnīties pret Voldemortu, jo kā jau tu pats pieminēji, pareģojumā bija teikts ka tikai Harijam varētu izdoties uzvarēt Voldemortu, tātad neviens īpaši palīdzēt viņam beigās nevarēs. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 19:13 |