![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.04 Kur: nava ne jausmas... kreeslaa ![]() |
es nobalsoju pati par cits...
es pamēģinātu vai tas tieehsām ir tik drausmīgi un ja veel nebuutu nospraagusi veel padomaatu un varbuut arii varbuut pievienotos varbuut vinjam varbuut.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.04.04 Kur: šeit ![]() |
CITĀTS(birdman @ 22.06.2004 16:58) es tādam nūģim nepadotos lai jau moka mani tas nerausta sen jau ko krutu gribēju izmeiģināt no sāpēm varbūt es vispār nojūgtos un tad man vispār nekas nekratītu es domāju ka es jau bišķiņ sākumā pirms viņš vēl būtu paspējis man uzbāzt to lāstu viņam mēģinātu uzbrukt ja nē nē man nekrata ja jau moka tad jau tas tā dzīvē iepriekš nolemts tā kā man nav problēmu nuja es tik vēl gribēju pateikt ka es viņu pasūtītu ***** CITĀTS (Goldberry @ 27.06.2004 20:24) Varoniigi gan Juus te visi.... visi shitie nepadotos, nepaarietu vinja pusee, ljoti atgaaadina visparzinaamaa episkaa teela Luka Skaiwolkrta un nemazaak episkaa teela Spriidiisha varoniigos vaardus "Es ieshu es vareeshu es dariishu." Labpraat atziimeetu ka tiehsu to mazias varonis spriidiitis, kas vispaar bija nu ljtoi drosmiigs, teica arii par veejus savaldiishanu, ja nu kaads sho tautas klasiku nav lasiijis varu pachuksteet ka veejus vinjsh nenovaldiija. Bet tas nu taa tiem varonjiem kas pazinjo ka nekad nepadotos... Jums ir kaut mazaakaa ideja kaa "ciiniities vinjam pretii"? Ziniet labiem nodomiem celjsh brugjeets uz elli, shajaa gadiijumaa visai tieshaa noziimee. Un ja nu laastu draudeetu uzlikt nevis jums bet kaadam no juusu gjimenes? Labaak lai ciesh nevainiigie nekaa juusu pashlepnums? Egoistiski vispaar. Lai nu kaa es droshivien padotos, ljautu lai mani vienkaarshi nobeidz. es saku varbūt bišku mēģnātu cīnīties bet ko tu tādam nūģi padarīsi tajau drošvien drīz nobeigtos [dubultposts ..edit by skow] Šo rakstu rediģēja skowij-snowij: 21.10.2004 21:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 23:56 |