![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.04 Kur: brīvsolī ![]() |
Ak, neuztraucieties, es tā nepavisam nedomāju, mani vienkārši šausmīgi sakitināja kāda piezīme no manas klasesbiedrenes puses. Viņa teica tā:"Bet tās grāmatas taču ir garlaicīgas, tur nekas nenotiek, tikai beigās Harijs visu laiku cīnās ar Voldemortu..."
Vai arī Jums tā liekas? Vinja laikam nav lasījusi trešo grāmatu... Labi, varbūt Harijs arī cīnās ar Voldmortu, bet tās jau ir galvenais. Visi taču zina, ka cīņa starp labo un ļauno ir nepieciešama pasaules līdzsvaram...Lai gan, mēs nezinām, kā beigsies HP7 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D ![]() |
Manas draudzenes klasesbiedrene teica tā "HP grāmatas ir garlaicigas un tajās nav jēgas tieši tāpēc es nevienu neesmu lasījusi!" par šo meiteni es varu teikt ; lūk ir viens ar aizspriedumiem apsēsts cilveks
Lai gan ja to saka tie kas šīs grāmatas ir lasījuši jāsaka ka paar gaumi nestrīdas jo mēs varbūt nesaprotam viņu iemīļotās nodarbes ir tikai jācer lai būtu vairāk cilvēku kuri saprastu arī citu aizraušanās un mēģinātu saprast to ka par gaumi nestrīdas jo mēs visi esam dažādi un tieši tas mūsos ir tas jaukākais! kop par to domājat jūs?nevajag karot gaumes dēļ ! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 07:58 |