![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.04 Kur: brīvsolī ![]() |
Ak, neuztraucieties, es tā nepavisam nedomāju, mani vienkārši šausmīgi sakitināja kāda piezīme no manas klasesbiedrenes puses. Viņa teica tā:"Bet tās grāmatas taču ir garlaicīgas, tur nekas nenotiek, tikai beigās Harijs visu laiku cīnās ar Voldemortu..."
Vai arī Jums tā liekas? Vinja laikam nav lasījusi trešo grāmatu... Labi, varbūt Harijs arī cīnās ar Voldmortu, bet tās jau ir galvenais. Visi taču zina, ka cīņa starp labo un ļauno ir nepieciešama pasaules līdzsvaram...Lai gan, mēs nezinām, kā beigsies HP7 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
Par gaumi jau nestrīdās, bet es nu gan neteiktu ka HP grāmatas ir garlaicīgas, lai arī Harijs vienmēr grāmatas beigās cīnās ar Paši-Zināt_Ko - tomēr līdz tām grāmatas beigām vēl ir jātiek un pa vidu ir ļooooti daudz dažādu notikumu, (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) turklāt katra nākamā grāmata paliek aizvien biezāka... dažreiz man arī drusku derdzas dažu pieaugušo nievājošā attieksme pret to ka es lasu HP (no sērijas "Tu jau mums vēl bērniņš", un "Cik tev gadu")... :blink:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 06:01 |