![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
Nedadz skumja teema ,bet es veeleejos uzzinaat par to nedaudz vairaak.
Kaapeec cilveekiem ir bail no naaves? Vai tu baidies? Kaapeec? (abos gadiijumos) Manupraat, naave rada ko jaunu, panemot visu. Bet kaapeec mees tik loti baidaamies no taas? Peec tam jau mums nekas nebuus vajadziigs, un nekas muus nesaistiis ,arii shii muusu dziive ne. Turklaat -neviens, kas ir nomiris nav atgriezies... Meedz jau baidiities no daudz kaa, bet (atkal jau jaatkaartojas)- kaapeec mees baidaamies no nezinaamaa - naaves? Šo rakstu rediģēja Reiki: 04.06.2004 17:38 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.04 Kur: tepat. ![]() |
CITĀTS(Kerija16 @ 02.07.2004 14:52) CITĀTS Logjiskaakais izskaidrojums kaapeec bailes no naaves ir taads, ka cilveeks veel nav paspeejis piepildiit savus sapnjus dziivee, veel nav kaartiigi dziivi izbaudiijis, nav nodziivojis sev pietiekamu laiku. Taapeec arii vecaakiem cilveekiem nav bailes no naaves, jo vinji ir savu nodziivojushi, viss jau ir aiz muguras un dazhi veel speej kaartiigi izpriecaaties pat tad, kad vinji ar vienu kaaju jau zaarkaa.... Bet ko man darīt, ja man nav savu sapņu... savas dzīves pat nav... ka man vispār nekā nav... Kā dēļ tad man ir lemts dzīvot? Neticu, ka tev vispaar nav nekaadu naakotnes sapnju un iluuziju kaa dziivosi, kad tev pashai buus jaaveido sava personiigaa dziive. Ja tev veel taadu sapnju nav - nevajag uztraukties - tie paraadiisies pie pirmaas izdeviibas, kad tev veiksies ar vien vairaak un vairaak. Tu veel neesi paraadiijusi citiem, ka esi! Veel neesi pieraadiijusi sevi, taapeec sapnji ir jaaizkopj un lai vieglaak dziivot buutu ieteicams nospraust meerkji, lai nepazuud jeega dziivot! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 16:41 |