![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.03.04 Reģis 2008 ![]() |
nu tad taa.... par shito raxtu mani droshvien noskalpees...jo butiibaa taa naw mana bet gan One_kiss_baby ideja ....
ideja ir taada ka vareetu uztaisiit taadu HP un GP viktoriinu.... kjipa uzdod jautaajumus.... tew jaatbild un par pareizu atbildi tu sanjem reitinga punktus... un tad piem. meenesha labaakais speeleetaajs tiek kroneets par... hm.. nez.... xi.. atjautiigaako or zinoshaako HP or GP lietaas...... es jau nez.. bet taadu vareetu taisiit forumaa..... protams taadaa gadijumaa mani droshvien izsleegtu no taa fankluba... kas te nesen tika radiits...... nu jebkuraa gadijumaa es tik pasviedu ideju adminiem kaa sho forumu padariit interesantaaku.....un arii populaaraaku.... kaut arii veelreiz atgaadinu ka ideja naw mana..... |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
Hmm... Ko lai saka - pirmkārt jau to, ka viss šis pavediens ir viens liels SPAMa midzenis, jo vidējais vārdu skaits rakstā ir ap 10 vārdiem...
Manas domas? Nuu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Nezinu, vai ir tāda baigā nepieciešamība, bet ja jums šī ideja patīk, un attiecīgie modi ir ar mieru - tad tik uz priekšu! Bet es jums ieteiktu padomāt - pārsvarā par lietām, kas jau tika minētas - vai nebūs tā, ka viens un tas pats jautājums citam būtu baigi grūtais, bet citam - kā 2+2? Šo viktorīnu vajadzētu uztaisī tā, lai visi būtu apmierināti. Es iesaku to sadalīt vairākās daļās. Pirmkārt - divās galvenajās sadaļās: HP un GP, jo kā jau redzms, ne visi ir zinoši abās šajās lietās. Tālāk katrai šai grupai būtu vairāki līmeņi: Iesācējs - ar elemantārākajiem jautājumiem par attiecīgo tematiku, Viduvējs - tādiem, kas zinātu diezgan daudz un būtu spējīgi atbildēt uz visai grūtiem jautājumiem, un Experts - tiem, kas zin attiecīgo literāro darbu (HP vai GP) gandrīz vai no galvas, zin arī visus knifus par notikumiem, personāžiem utt, un arī tādas lietas, kas nav atklātas grāmatās (piemēram - intervijās ar autoru, utml...). Un arī atsevišķa sadaļa - Viss par Visu, kur būtu jautājumi par abām grāmatām, un jautājumi netiktu šķiroti - vieglāks vai grūtāks. Nu apmēram tā... Protams, varat manu ideju pat neīstenot, bet tas ir tikai mans ieteikums... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 02:38 |