![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.03.04 Reģis 2008 ![]() |
nu tad taa.... par shito raxtu mani droshvien noskalpees...jo butiibaa taa naw mana bet gan One_kiss_baby ideja ....
ideja ir taada ka vareetu uztaisiit taadu HP un GP viktoriinu.... kjipa uzdod jautaajumus.... tew jaatbild un par pareizu atbildi tu sanjem reitinga punktus... un tad piem. meenesha labaakais speeleetaajs tiek kroneets par... hm.. nez.... xi.. atjautiigaako or zinoshaako HP or GP lietaas...... es jau nez.. bet taadu vareetu taisiit forumaa..... protams taadaa gadijumaa mani droshvien izsleegtu no taa fankluba... kas te nesen tika radiits...... nu jebkuraa gadijumaa es tik pasviedu ideju adminiem kaa sho forumu padariit interesantaaku.....un arii populaaraaku.... kaut arii veelreiz atgaadinu ka ideja naw mana..... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
CITĀTS(trobelius @ 06.04.2004 17:08) nu tad taa.... par shito raxtu mani droshvien noskalpees...jo butiibaa taa naw mana bet gan One_kiss_baby ideja .... ideja ir taada ka vareetu uztaisiit taadu HP un GP viktoriinu.... kjipa uzdod jautaajumus.... tew jaatbild un par pareizu atbildi tu sanjem reitinga punktus... un tad piem. meenesha labaakais speeleetaajs tiek kroneets par... hm.. nez.... xi.. atjautiigaako or zinoshaako HP or GP lietaas...... es jau nez.. bet taadu vareetu taisiit forumaa..... protams taadaa gadijumaa mani droshvien izsleegtu no taa fankluba... kas te nesen tika radiits...... nu jebkuraa gadijumaa es tik pasviedu ideju adminiem kaa sho forumu padariit interesantaaku.....un arii populaaraaku.... kaut arii veelreiz atgaadinu ka ideja naw mana..... Pirmkārt Pirms pavediena iesūtīšanas PADOMĀ, kurā sadaļā tas iederas. Ieteikumi foruma uzlabošanai tiek publicēti foruma sadaļā Komentāi un Ieteikumi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Tu esi biedrs jau vairākus mēnešus, pa šo laiku jau nu sen varēji pagūt pamanīt kam domāta kura foruma sadaļa. Otrkārt Komentāros un ieteikumos tieši šāda ideja nesen tika ieteikta. Pirms jauna pavediena iesūtīšanas vispār nenāk par sliktu izmantot foruma "search" funkciju, lai pārliecinātos, ka tāds pavediens vēl nav bijis... bet tas tā, saprotu jau, ka tas būtu par daudz prasīts. Treškārt GP raibumos jau ir "Jautājumu un atbilžu spēle".(pēc augstāk minētā ieteikuma) Punktus skaita gan par iesūtītiem un izmantotiem jautājumiem, gan atbildētiem jautājumiem. Jautājumiem tiek piešķirti kodi, pēc kuriem var redzēt, cik daudz ir jāzin, lai uz tiem atbildētu. Es cenšos atrast un izvēlēties pēc iespējas vairāk jautājumus ar kodu [LV] - kas nozīmē, ka pietiek izlasīt Hobitu, Brālību un Divus torņus. Spēle gan vēl ir tiko sākta un nedēļas nogalē es jaunus jautājumus nepublicēju- bet ja spēlē būs gana liela aktivitāte, tad jautājumu būs vairāk un tie būs biežāki, un to līmenis tiks piemērots spēlētāju līmenim (es arī lūdzu zinošajiem lasītājiem vairāk palīdzēt ar jautājumu izdomāšanu un mēģināt atbildēt tikai uz tiešām grūtajiem jautājumiem, lai nesabojātu spēli pārējiem - tā kā neuztraucieties, tas nebūs vienos vārtos. Pie tam - ja nevarat paspēt atbildēt uz jautājumiem, varat tos iesūtīt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 19:07 |