![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.06.04 Kur: Filmējoties HP un GP ![]() |
Vai jūs lūdzu varētu man nosaukt visas grāmatas, kuras saistītas ar Viduszemi? Dažas es jau zinu:
1)Hobits 2)Gredzena brālība 3)Divi torņi 4)Ķēniņa atgriešanās 5)Silmarillions 6)Viduszemes vēsture(laikam) Vai vēl kas? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
Pielikumi (angliski - Appendix) tika publicēti kopā ar Gredzenu Pavēlnieka 3. grāmatu, kas latviski vēl nav izdota. Dažos izdevumos tie pielikumi ir, dažos nav, uz aizdomu pamata, latviski viņi varētu arī netikt iztulkoti un grāmata varētu tikt izdota bez tiem.
Tur ir dažāda papildinformācija - no tā kas tālāk notiek ar Aragonu un Arvenu līdz Hobitonas laika skaitīšanas metodei un norādēm par īpašvārdu pareizu izrunāšanu. (bet par to, no kurienes man informācijas - vienkārši izfiltrēju Tolkīna bibliogrāfiju, no galvas es, protams, to nezinu - bet arī pašai bija interesanti paskatīties) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 21:57 |