![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
Nedadz skumja teema ,bet es veeleejos uzzinaat par to nedaudz vairaak.
Kaapeec cilveekiem ir bail no naaves? Vai tu baidies? Kaapeec? (abos gadiijumos) Manupraat, naave rada ko jaunu, panemot visu. Bet kaapeec mees tik loti baidaamies no taas? Peec tam jau mums nekas nebuus vajadziigs, un nekas muus nesaistiis ,arii shii muusu dziive ne. Turklaat -neviens, kas ir nomiris nav atgriezies... Meedz jau baidiities no daudz kaa, bet (atkal jau jaatkaartojas)- kaapeec mees baidaamies no nezinaamaa - naaves? Šo rakstu rediģēja Reiki: 04.06.2004 17:38 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.04 Kur: house of the rising sun ![]() |
Droši vien, ka veciem cilvēkiem nav tik ļoti bail no nāves kā jaunam cilvēkam, kurš vēl nav izbaudījis visu, ko dzīve piedāva, nav izsapņojies visus savus sapņus un dzīve vēl nav aplauzusi spŗnus ar ko lidot. Kā vienā HP grāmatā Dumidors teica, nāve cilvēkam kura domas ir sakārtotas ir vien nākošais lielais piedzīvojums.
Bet pieļauju domu, ka būtu gadījumi, kad es gribētu nomirt vēl jauna. Piem. ja kljutu par indvaliidu, slimotu ar kaadu smagu nedzidinaaamu slimiibu, tomeer nezinu vai jebkad speetu pati sevi nogalinaat, jo dziiviiba ir daavana kuru nevajadzeetu noveerteet paaraak zemu. Pieljauju domu, ka smagi slimam cilveekam vairs nv bail no naaves, jo vinjsh jau ar to ir samirinaajies un es domaaju, ka naave ir jaapienjem kaa kaut kas dabisk un pats par sevi saprotams nevis meegjinaat no taas beegt vai baidiities, jo tas neko nedod. Ir divais lietas, kuras mees pashi nekaadi nespeejam ietekmeet - muusu dzimshanu un muusu naavi. Un nav iespeejams ar naavi buut jebkaadaas attieciibaas, jo taa atnaaks, kad buus jaatnaak un nav iespeejams diskuteet ar navai par laiku, kad un kaa tam notikt Šo rakstu rediģēja Siriuss_Girl: 02.07.2004 17:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 15:35 |