![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
---- Uzmanību! Iespējami spoileri! ----
Ja pats/i neesi filmu vēl skatījies/usies, lasi atsauksmes pats/i uz savu atbildību! _______________________________________________ Lūdzu, šajā pavedienā visi, kas vēlas un kas jau ir noskatījušies Hariju Poteru un Azkabanas gūstekni, iesūtiet savus filmas apskatus, iespaidus un vērtējumu. Katram biedram atļauts iesūtīt tikai vienu apskatu (rakstu) šajā pavedienā, turklāt tam jābūt pietiekami saturīgam un vismaz 150 vārdu garam (salīdzinājumam šis raksts ir 80 vārdu garš). Visi pārējie tiks izdzēsti, kā arī izdzēsti tiks raksti, kas iesūtīti pirms 11. jūnija 13:30 (galu galā pirmais seanss tomēr notiks 11:00...). Aktīvās diskusijas par filmu varat risināt piespraustajā sarunu pavedienā Caurajā katlā. eyedam |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.12.03 Kur: Follow the Yellow Brick Road ^_^ ![]() |
Jau ejot uz filmu, es neko pārmērīgi izcilu negaidīju (Poters mani nesajūsmina tik ļoti kā Pavēlnieks). Lai cik neitrāls varētu būt mans vērtējums, es nebiju vīlusies. Režisora maiņa nākusi par labu filmas vizuālajam noformējumam - Gūsteknis man kopumā šķita stilīgāks un pievilcīgāks par iepriekšējām divām filmām. Ok, nepiesiesimies visām izlaistajām vai pārveidotajām epizodēm (galu galā, ekranizācija nevar būt perecīza - šajā ziņā grēko arī GP), galenās sižeta līnijas bija iekļautas i vsjo. Mazliet sarūgtināja gollumiskais vilkacis (Hjū Džekmena melnajam pūkainītim no Helsinga nestāv ne tuvu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ). Arī pats Vilksons varēja būt smukāks un ne tik, hmmm, Hitlerisks (bet katrs iztēlojas savu, vai ne?). Gluži labs bija Oldmens Siriusa ādā, laba Trilonija (tikai tā Dārta Veidera cienīgā pravieša balss bija a bit disturbing), smukiņš zirgērglītis, Dementoriem arī ne vainas (lai tak nabagi palido arī), LIELA jūsma par gandrīz pilngadīgo Malfoju (ok, mieru, hormoni, mieru...). Kopumā - man patika, otrreiz gan neiešu, ceru, ka nākamā būs labāka etc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 04:22 |