![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Mēs zinām, kā dzīvo Drēsliji, arī zinām, kā dzīvo Vīzliji. Tagad paliek tikai Malfojs un Hermione.
Mēs zinām, to, ka Malfojs dzīvo labi, jo viņam ir (piedodiet bija) Dobijs. Bet interesamti būtu redzēt vai izlasīt kā viņi dzīvo! Vai ne? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Jāsaka, ka, iespējams, mēs, tas ir, lasītāji, Grendžeru vai Malfoju dzīvesvietas redzēsim, bet ne Harijs. Harijam tur noteikti nav jābūt. Piemēram, mums itin labi tika aprakstīts Melsudoru nams. Un ne no Harija skatpunka, lai gan beigās (laikam, kad pūce ielidoja) arī viņš par to vīziju redzēja.
Man ar tiem svešvārdiem ne īpaši labi iet, tāpēc arī neesmu pārliecināts, kāda izskatās villa. Es to iedomājos kā diezgan tumšu, drūmu, pagaru divstāvu māju. Tieši pretēji kā Zuzet. Tomēr grezna gan tā ir noteikti (un par to liecina ļoti daudz kas cits, ne tikai tas, ka viņiem piederēja (un kur teikts, ka bija tikai viens?) mājas elfs. Un arī es to iedomājos atrodamies pakalnā. Kāpēc Harijam būtu tur jāiet? Es domāju, ka varētu izdomāt pietiekami daudz iemeslu, un tikpat labi - diez vai kāds varētu paredzēt tieši to, kuru iedomās Roulinga. Vēl mēs tur varētu "tikt" saistībā ar Artūru, kas jau gadiem ilgi vēlējies pieķert Lūciju viņa tumšajos darbos. Un vēl varētu būt kaut kāda saistība ar nāvēžu lietām (ko pieminēja Saurons), tikai, protams, bez nekādām atklātām zīmēm. Ā, un vēl mēs varbūt tiksim tuvāk iepazīstināti ar Drako dzīvi. Par Hermiones dzīvesvietu īsti neesmu domājis. Kaut kāds liels dzīvoklis vai ne parāk grezna māja lielpilsētā vai tās nomalē varbūt. Hmmm... Varbūt tik vispārīgas lietas tomēr ir jau pieminētas? Kurš te mums vislabāk tās detaļas zina? eyedam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.05.2025 02:25 |