![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
Nu, ja godīgi man filmā Legolas kā elfu pārstāvis likās pavisam neatbilstošs, ne pietiekami spilgts. Protams, arī grāmatā viņam nav pārāk daudz vietas atvēlēts... Ja man būtu jāizvēlas spilgts elfu pārstāvis, tad jau labāk Galadriela vai Elronds (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ja atmiņa neviļ, Tolkīns kaut kad teica (savās vēstulēs laikam), ka viņaprāt, elfs esot devis vismazāko ieguldījumu Gredzena brālībā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.01.04 Kur: Nūmenora ![]() |
Tīri tehniski, Legolasa uzdevums bija būt izlūkam. Viņš bija Brālības acis un ausis.
Bet no otras puses, Legolass bija Aragorna balsts. Viņš bija pirmais, pie kā Aragorns vērsās, ja viņam vajadzēja atbalstu vai palīdzību. Paskaitiet, cik reizes Legolass ir izglābis citiem dzīvību! Sanāks vairāk nekā citiem kopā. Man kaut kur bija pētījums par to. Ja atradīšu - ievietošu arī šeit! Bet par OB "Trojā" runājot - nesaprotu, kāpēc viņš tiek kā aktieris vērtēts zemāk tikai tāpēc, ka netēloja baigo varoni. Manuprāt, viņa aktierdarbs šajā filmā bijas iespaidīgāks nekā citās. Jūs ievērojāt, cik spīdoši viņš nospēlēja pārbijušos zēnu, kas ar trīcošām kājām ņem rokās zobenu? Ne katrs to spētu. Varoni spēlēt nemaz nav tik grūti, bet gļēvuli... Kaut kur lasīju, ka OB esot viens no labākajiem jaunajiem britu aktieriem. Laikam būs jāpiekrīt. Nevaru teikt, ka uzskatu viņu par skaistāko vīrieti uz šīs mazās planētas, bet talantīgs viņš ir, nav vārdam vietas! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 09:03 |