![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
---- Uzmanību! Iespējami spoileri! ----
Ja pats/i neesi filmu vēl skatījies/usies, lasi atsauksmes pats/i uz savu atbildību! _______________________________________________ Lūdzu, šajā pavedienā visi, kas vēlas un kas jau ir noskatījušies Hariju Poteru un Azkabanas gūstekni, iesūtiet savus filmas apskatus, iespaidus un vērtējumu. Katram biedram atļauts iesūtīt tikai vienu apskatu (rakstu) šajā pavedienā, turklāt tam jābūt pietiekami saturīgam un vismaz 150 vārdu garam (salīdzinājumam šis raksts ir 80 vārdu garš). Visi pārējie tiks izdzēsti, kā arī izdzēsti tiks raksti, kas iesūtīti pirms 11. jūnija 13:30 (galu galā pirmais seanss tomēr notiks 11:00...). Aktīvās diskusijas par filmu varat risināt piespraustajā sarunu pavedienā Caurajā katlā. eyedam |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.01.04 ![]() |
Uz filmu biju divas reizes...abas laba kompānija un nemanīju, ka apkārt kāds īpaši celtu troksni vai traucētu skatīties, biju dziļi iegrimusi filmā.
1. Pirmo reizi skatoties filmu es skatījos pašu filmu un pirms tās piekodināju sev nepiemeklēt līdzību ar grāmatu... un skatoties filmu tā bija interesanta, specefekti labi, sižetiski saprotama, lai gan vietām neskaidra, ja aizmirstam par grāmatu. Bet tā kopumā bija labi, tikai man nepatika kā spēlēja Radklifs un Emma... nez man neptaik kā viņi notēloja 2. Gāju uz filmu un skatījos ar domu - nju kas tad te naf rihtīgi un kas i' - Atrodoties mājās - *Poters izmanto maģiju vientiešu pasaulē... pēc likumiem būtu jāpienāk pūču pastam ar brīdinājumu... tā vietā ierodas Vernons pie tam tādā ātrumā trīs reizes pēc kārtas un tā aina bija TIK sasteigta un priekš sākuma diezgan muļķīga.... *Mārdžas tantes uzpūšana... un tas fakts, ka viņa palika tikai vienu dienu jeb viņa tika uzpūsta pirmajā dienā... *kur teikts grāmatā ka Harijs viņus apkalpo? es laikam to grāmatas daļu būšu izlaidusi... *tālāk Harijs sadusmojās pārāk ātri... bet tā teikt neskaldīsim matus.... Došanās uz Cauro katlu - *man tāds jautājums... labi Hedvigu viš palaida, bet kur palika Hedvigas KRĀTIŅŠ? Hedviga ar visu krātiņu aizlidoja? un vēl... kur ir nimba? tajā lādē tā neietilptu.... *Harijs, cik es atceros no grāmatas, uzdzēsa zižļa galā spīžo un tikai tad ieradās autobuss, bet labi tas ir sīkums... *Tad autobusā... Harijs nepasaka ka viņa vārds ir Nevils Lēniņš... un pēc tam konduktors nešausminās un neuzzin ka tas ir Harijs.... Caurais katls - *Hariju nesagaida Fadžs... *Fandžs nesēž tur kur viņam vajadzēja sēdēt Caurajā katlā... *Harijs paliek tur, Caurajā katlā, tikai vienu dienu *Hermioni ar Ronu satiek jau tad kad viņi strīdas par kašķi jau Caurajā katlā *Nepārāda kā Hermione iegādājas Blēžkāji.... neparāda kā Harijs redz Ugunsbultu *Rons pēkšņi tikai tagad parāda to ka ir bijis Ēģiptē... Neparāda kā Rons nopērk kašķim zāles... *Kāpēc Harijs nedzird Vīzliju sarunu? Vilcienā - *Kā Vilksons izlec un aizbur to atprātotāju...brrr... izlec no tā mēteļa apakšas un nesakot nevienu vārdu uzreiz aizbiedē to atprātotāju....itkā viš ar kautkādu zobenu cirstu gaisu... njā.. naf ko teikt.... *KUR palika pārējie kas bija ienākuši kupejā, vai vismaz kam vajadzēja ienākt? Cūkkārpā - *Kad pazuda kašķis atrada taču asiņainu palagu...kur palika tas?????? *no kura laika Atprātotāji LIDO???? nekad neesmu par to dzirdējusi... viņi takš slīd virs zemes... *Protams Digorijs vispār netika pieminēts.... argh... *viena lieta kas man patika bija Trilonija... labi notēloja tikai žēl ka viņa nepareģoja to kā Nevils saplēš krūzīti un ka Hermione tik ātri aiztinās... *neparādīja nevienu citu kalambola spēli... un arī to ka Malfojs nespēlēja savas rokas dēļ... *Harijam bija kautkādas tizlas brilles tās spēles laikā.. un ka Hermione neuzlika burvestību uz tām... Cūkmiestiņš - *Kur palika tas ka Rons un Hermione arī dzirdēja to ko teica Fadžs, Masktūra un pārējie kas sēdējā trīs slostakātos... *kāpēc tik maz vispār no Cūkmiestiņa parādīja? *Kur palika Dumidora psakaidrojums par to ka Atprātotājus nevar apvest ap stūri ar Paslēpni... un Harijs gribēja mēģināt tikt garām tiem ar paslēpni... *Kāpēc tur bija klāt arī Hermione, kad Harijs izjokoja Malfoju... *Kur palika aina par to ka Malfojs ierauga Harija galvu un skrien pateikt Strupam? Atpakaļ skolā- *Harijs tika klāt pie bubuļa... un tas pārvērtās par atprātotāju uzreiz pirmajā stundā... *Un harijam šoreiz neskapēc izdevās aizstāvi ar otro reizi uzburt un vēl plus iedzīt to atpakaļ kastē... *Vilksons nepiešķīra grifidoriem punktus par to ka Hermione un Harijs labi atbildēja... *Tad par kartes vēsturi...arghh..... kā lai cilvēki uzzin kā Vilksons zin kas tā par karti ja naf lasījuši grāmatas... Kā lai cilvēki uzzin ka šis ir mēnestiņš? Un kā lai cilvēki uzzin kas ir tārpastis, ķepainis un žuburs? *Kādā jēgā kaut kādu tur burvestību vālējošajam vītolam uzlika? mmm? nju un kāpēc šitiem trīs nebija paslēpnis, kad viņi skrēja pie Hagrida... un pēc tam Strups bija zem tā paslēpies... *KUR palika ugunsbultas ķidāšana jo domāja ka tas ir no Siriusa Bleka un ka viš grib nogalināt Poteru... *Par kalambolu runājot Siriusu nekur neredzēja tribīnēs... un tas suns mākoņos...kāds tam visam ar to visu bija sakars.... *KUR palika moments, kad Rons ar Hermioni nerunāja? *PATIKA tas ir kā viņi ir izveidojuši zirgērgli... nepatika ka nebija daudz tādu... nepatika ka Malfojs tēloja stulbeni un uzskrēja tam zirgērgim virsū.... *Harijam sagādāja baudu lidot ar zigērgli bet grāmatā bija rakstīts ka viņam tas nepatika... *Un Siriuss nebija iezadzies guļamistabās un Rons nepamodās no 'itkā' viņa uzbrukuma... *Kur palika moments kad Strups apvainoja Hariju visā.... *KUR palika eksāmeni... es tā gribēju redzēt eksāmenus... BET NEKĀ.... *Moments, kas tika pavadīts Bubuļu būdā bija stipri vien par īsu manuprāt *Bija aizmirstas ķēdes (vai kas tur bija) Sīkaudzim uzlikt *viņi aizmirsa Blēžkāja nozīmi Brauciens mājup - *Nesapratu kā varēja izlaist to daļu par to ka viš saņēma to vēstluli no Siriusa par Cūkmiestiņa apmeklējumu un uzdāvināja Ronam pūcīti... *un vispār kur palika BEIGAS? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Apkopojošais par visu filmu - *nepatika tērpi, Hermiones rozā jaciņa un vispār.... jo tas ir pretrunā ar visu HP grāmatu *Vispār filma bija tikai 2 ar puss stundas gara kas nozīmē ka vismaz kautko no izlaistā varēja ielikt... argh... esmu biš aizkaitināta... jo tikai kādu pusi no tā kas tur tika izlaists un neprecīzs es pieminēju.... un lielākā daļa bija jau pieminēts šajā pavedienā un tomēr šo visu uzskaitot es vēlējos pateikt tieši to ka papildus puss stunadas laikā varēja vēl DAUDZ parādīt.... *Kopumā ar filmu esmu neapmierināta, ja pieņem ka es esmu lasījusi grāmatu un zinu kā tur trūkst un kas ir nekorekti un ja nākamā filma būs tikpat slikta tad es HP filmas neiešu vispār vairs skatīties tikai lasīšu grāmatas... *No otras puses aizmirsīsim uz mirkli par to ka esmu lasījusi to grāmatu... tad tā ir par sasteigtu... viss pārāk ātri sākas un pārāk ātri beidzas... pazūd filmas pievilcība... jo filma nesastāv tikai no specefektiem un ciešama tēlojuma, bet arī no sižetiskās līnijas kas ir laba un tomēr SASTEIGTA... *ļoti patika mūzika... itsevišķi kora dziedāšana... Secinājums - ja es nebūtu lasījusi, kautgan to ir grūti iedomāties, tad filmas vērtējums noteikti būtu augstāks un izlaisto memonetu dēļ rodas nepatīkams iespaids, kas sabojā visu skatīšanos, neskatoties uz labajiem kadriem un mūzikas. Šo rakstu rediģēja Atlanta: 23.06.2004 01:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 13:25 |