![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
Nedadz skumja teema ,bet es veeleejos uzzinaat par to nedaudz vairaak.
Kaapeec cilveekiem ir bail no naaves? Vai tu baidies? Kaapeec? (abos gadiijumos) Manupraat, naave rada ko jaunu, panemot visu. Bet kaapeec mees tik loti baidaamies no taas? Peec tam jau mums nekas nebuus vajadziigs, un nekas muus nesaistiis ,arii shii muusu dziive ne. Turklaat -neviens, kas ir nomiris nav atgriezies... Meedz jau baidiities no daudz kaa, bet (atkal jau jaatkaartojas)- kaapeec mees baidaamies no nezinaamaa - naaves? Šo rakstu rediģēja Reiki: 04.06.2004 17:38 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
( es nekur neceloju (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) )
bet nu lieta ir tada ka cilvekam jau aizlaikos ir bijis bail no ta ko vins nesaprot un nepsej izskaidrot... nave ir paradiba, stavoklis, izeja vienalga kas, ko cilveks nevareja izksiadrot, tagad ir savadak, musdienas ir gan mediciniski, gan filosofiksi izskaidrots kas IR nāve un tapec vairumam vairs nav taas paniskas bailes no nāves... cilveki ir viarak sagatavoti uz to ka reiz vinjiem sa via ta naksies mirt, vinji ari ikdiena biezak, negaiditak un nezeligak sastopas ar nāvi... protams var jau nāvi uztvert ka launu sievu ar izkapti roka kas plauj pa labi un pa kreisi, bet var to iedomaties ari ka parejas posmu no vienas dzives otrā... tas ir atkarigs no katra pasa - kam tu vairak tici un no ka tu vairak baidies... es domaju ka ne jau no nāves baidās, bet no tā KĀ nomirs... visi grib (nu vismaz man leikas ka lielaka dalja) mirt mierigi, nesapigi... neviens (atkal jau - varjau but ka kads tomer grib) nevelas ciest un mocities pirms aiziesanas... varetu teikt ka nave ir viena no neitralakajam paradibam... ta neskiro jauns vai vecs, bagats vai nabags (kaut gan musdienas ja vien tev ir nauda tu vari ari izlgak dzivot), ticigs vai neticigs... tai ir vienalga kuru panemt... vai ari mirst visi pec saraksta... kurs nu kurai teorijai vairak tic... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 16:11 |