![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
& taatad... ko juus domaajat par lunu? vispaar es briinos kaa vinja vareeja palikt nepamaniita ieprieksheejaas graamats, bet tas taa... vispaar mans jautaajums jums ir - vai vinja tieshaam ir tik jukusi? es nezinu, man vinja pat LJOTI simpatizeeja, pat nenjemot veeraa, ka vinja tic visaadaam diivainaam radiibaam... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Nedaudz par Lunu:
CITĀTS Pie loma sēdošā meitene pacēla galvu. Viņai bija izpūruši kviešu krāsas mati, kas sniedzās līdz viduklim, ļoti gaišas uzacis un izvelbetas acis, kamdēļ meitene vienmēr izskatījās pārsteigta. Varbūt vienkārši, visi domā, ka viņa ir traka dēļ tā, ka viņa izskatās vienmēr pārsteigta. Nu bet īsti normāla viņa nav, jo te lūk ir pierādījums: CITĀTS Harijs uzreiz saprata, kāpēc Nevils bija nolēmis neizvēlēties šo kupeju. Ap meiteni staroja nepārprotama nojūgšanās aura. Iespējams, par to vedināja domāt aiz kreisās auss aizsprausts zizlis, iespējams, no sviestalus korķiem pagatavotā kaklarota vai varbūt apstāklis, ka žurnālu viņa lasīja ačgārni. Un pēc šī teikuma, var jau spriest, ka Roulinga Lunu nostāda jau kā nenormālu cilvēku. CITĀTS Likās, ka kupejas biedrene acis mirkšķina daudz retāk nekā normāli cilvēki. Un vēl blue_eyed_devil, nevis luma, kā tu rakstīji, bet Luna. Vispār, es neuzskatu, ka viņa ir nenormāla, varbūt tikai nedaudz dīvaina. Varbūt viņa vienkārši dzīvo savā pasaulē, un nelaiž nevienu sev klāt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 06:40 |