Asociācijas, pirmais, kas nāk prātā... :) |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
Asociācijas, pirmais, kas nāk prātā... :) |
13.06.2004 00:37
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.03 Kur: Kastaņkalni Tulks 2007 |
Šī ir laba spēle, ar ko sevi nodarbināt, ja ir garlaicīgi. Un jums, mīļie biedri forumieši, var gadīties gana interesanti. Doma tāda: aizpildīt šādu anketu par jebkuru forumieti:
Vārds: Krāsa: Dziesma: Dzīvnieks: Grāmata: Dzēriens: Garšviela: Ceļš: Materiāls: Lieta: Pie dzērieniem skaitās arī alkoholiskie, interesanti sanāk vispār (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Var kaut ko neaizpildīt, var pierakstīt klāt vēl kaut ko. Mans posts: Vārds: Hisie-Gaur Krāsa: tumši zila un pelēcīga Dzīvnieks: vilks Grāmata: Bībele Dzēriens: alus Garšviela: pūdercukurs Ceļš: gaišs, plats, grantēts, taisns Materiāls: adījums kaut kāds Lieta: pleijerītis |
|
|
15.06.2004 15:39
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices Grupa: Biedri- Pievienojās: 08.04.04 Kur: jauka, skaista koka mājiņa, maza meža viducī |
Vārds: Northwatch
Krāsa: Brūni melna Dziesma: Fatboy Slim - Fuc**ng in Heaven Dzīvnieks: suns Grāmata: "Tumsa mana Māte" Dzēriens: Black yack Garšviela: Sāāāls Ceļš: Grunts ceļš ar naftas peļķēm sānos Materiāls: Samts Lieta: Nazis Vārds: Nihil Krāsa:Brūngan zaļa Dziesma: Apvedcels - Zemenes Dzīvnieks: Jūraszirdziņš Grāmata:Mana pirmā enciklopēdija "Augi" Dzēriens: limonāde Garšviela: Timiāns Ceļš: Mazs, garš, labs Materiāls: zīds Lieta: Gumijas riepa Šo rakstu rediģēja jefiniene: 15.06.2004 15:43 |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 01:49 |