![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 ![]() |
daudzi runaa par kliinisko naavi!kas taa ir?kaa ta izpauzzas?tas ir kaa but mirusam un atgriezties dziive vai kaa nesaprotu varbuut jus zinat??
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
CITĀTS(Kerija16 @ 09.06.2004 11:00) Nav teikts, ka tikai cilvēks ir miris pāris minūtes. Es pazīstu vienu cilvēku, kura pamodās no nāves tikai tad, kad viņas zārku jau laida lejā zemē. Goda vārds, es nemeloju! Ir jauki sapņot par tādām lietām, bet tā gluži nav. Senākos laikos tā varēja notikt - dziļus apziņas traucējumus, var būt komu - īsi sakot da jebkādu stāvokli, kad dzīvības pazīmes ir minimālas, sajaucot ar nāvi, arī apglabāja tad uzreiz, par nāves pazīmēm tā īsti nviens neko nezināja... Un zinat, kāpēc vēl mūsdienās tā nevar notikt? Tāpēc, ka es gribu redzēt, kā cilvēks, kuram veikta sekcija, tā skaisti ņems un piecelsies. Pie tam sekciju nekad neveic ātrāk kā 12 stundas pēc nāves (mūsdienās jau vairāk ētisku apsvērumi dēļ, ne tik daudz tādēļ, ka baidītos, ka slēdzienā sekcija arī būs jāraksta kā nāves cēlonis), parasti 24 - tad ķermenis jau ir atdzisis, ir parāījušās dažādas līķa pazīmes (pēc kurām pilnīgi skaidri var pateikt, ka cilvēks patiešām ir miris.) Pat ja sekciju neveic - nu neapglabā nevienu uzreiz pēc nāves, sagaida tomēr to līķa pazīmju parādīšanos. Ir atsevišķi gadījumi, kad reanimācija iespējama mazliet vairāk nekā tās 4 minūtes pēc sirdsdarbības apstāšanās - ja atceros, tas bija, piemēram, saistībā ar slīkšanu aukstā ūdenī (?) - bet tie ir tiešām specifiski gadījumi, Šo rakstu rediģēja Nimue: 13.06.2004 22:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 08:10 |