![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.04.04 Kur: Grāmatu veikals ![]() |
Nu iespējams,ka kaut kas tāds jau te ir bijis,bet man ir baigais slinkums rakņāties(piedodiet).
Nu tad tā,es vēlējos uzzināt jūsu domas par to vai Frodo būtu spējis bez Golluma un Sema palīdzības nokļūt līdz savam mērķim un iznīcināt gredzenu? Es domāju,ka Frodo tas nebūtu bijis pa spēkam,jo vienam esot viņš iespējams būtu kritis gredzena varā vai arī būtu beigts un pagalam,kaut vai orku nobeigts. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 29.05.04 Kur: Rīga ![]() |
Nu padomāsim...
1) Bez Sema Frodo ļoti iespējams būtu nogalināts jau pirms purvu sasniegšanas - Gollums būtu viņu nomušījis un paņēmis gredzenu... 2) Bez Golluma Frodo nekad neizkļūtu cauri purvājam - būtu kaut kur iekritis, nomiris un gredzens netiktu iznīcināts... 3) Bez Golluma Frodo būtu centies ieiet Mordorā caur galvenajiem vārtiem un droši vien būtu pamanīts 4) Bez Sema Sheloba būtu nogalinājusi Frodo 5) Bez Sema gredzens būtu nonācis pie Shagrata, vai kāda cita orka un tas netiktu iznīcināts 6) Frodo nebūtu izturējis ceļu līdz Mount Doom bez Sema palīdzības 7) Frodo nebūtu iemetis iekšā gredzenu, ja vien neiejauktos Gollums... ...es droši vien daudz ko aizmirsu pieminēt, bet fakts nu ir tā, ka gan Sems, gan Gollums deva milzīgu ieguldījumu Gredzena iznīcināšanā... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 17:49 |