![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
---- Uzmanību! Iespējami spoileri! ----
Ja pats/i neesi filmu vēl skatījies/usies, lasi atsauksmes pats/i uz savu atbildību! _______________________________________________ Lūdzu, šajā pavedienā visi, kas vēlas un kas jau ir noskatījušies Hariju Poteru un Azkabanas gūstekni, iesūtiet savus filmas apskatus, iespaidus un vērtējumu. Katram biedram atļauts iesūtīt tikai vienu apskatu (rakstu) šajā pavedienā, turklāt tam jābūt pietiekami saturīgam un vismaz 150 vārdu garam (salīdzinājumam – šis raksts ir 80 vārdu garš). Visi pārējie tiks izdzēsti, kā arī izdzēsti tiks raksti, kas iesūtīti pirms 11. jūnija 13:30 (galu galā pirmais seanss tomēr notiks 11:00...). Aktīvās diskusijas par filmu varat risināt piespraustajā sarunu pavedienā Caurajā katlā. eyedam |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.04 ![]() |
Es paslaik esmu ASV un filmu skatiijos sheit. Es nu gan neteiktu, ka beerni kinoteaatri gaaz apkaart. Tas varbuut taapeec, ka cimatins nav iipasi liels.
Bet nu par filmu. Jaasaka, ka es nobalsoju pa treso variantu - ne shis, ne tas. Graamata noteikti ir 100% labaaka (paslaik taa ir mana miilaakaa no visaam esosajaam HP graamataam). 1) Loti veeleejos redzeet ainu, kuraa Strups atrada Harija karti. Diemzheel filmaa taa bija pavisam savaadaaka kaa gramataa un, manupraat, neinteresanta. 2)Graamataa bija arii citas ainas, kuras labpraat buutu redzeejusi filmaa, bet to nebija (jau piemineetaa Harija uzdoshanaas par Nevilu) 3)MAnupraat graamataa notikumi bija spraigaaki, nekaa filmaa. 4)Meenestins nebuut nebija taads, kaadu vinu biju uzteelojusies (Bet taa jau laikam ir mana vaina). Jaasaka, ka man loti labi patika Trilonija... Protams, bija lietas, kas man patika (brauciens ar Knakts autobusu, atpraatotaaji, Maardzas tante, Hermiones sitiens Malfojam u.c.), tomer kopumaa nemot - biju gaidiijusi kaut ko vairaak... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.05.2025 11:57 |