Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> "Azkabanas gūstekņa" apskati un vērtējumi
Ko tu domā par AG filmu?
Ko tu domā par AG filmu?
Esmu sajūsmā! Gribētu aiziet atkal! [ 155 ] ** [41.78%]
Laba, bija prieks skatīties. [ 126 ] ** [33.96%]
Ne šis, ne tas. [ 36 ] ** [9.70%]
Esmu vīlies/vīlusies. [ 54 ] ** [14.56%]
Kopā balsis: 372

eyedam
iesūtīt 10.06.2004 23:38
Raksts #1

Neuzbilstamais
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 23.07.03
Kur: Latvija, Rīga
Klusais okeāns 2010

---- Uzmanību! Iespējami spoileri! ----
Ja pats/i neesi filmu vēl skatījies/usies, lasi atsauksmes pats/i uz savu atbildību!

Lūdzu, šajā pavedienā visi, kas vēlas un kas jau ir noskatījušies Hariju Poteru un Azkabanas gūstekni, iesūtiet savus filmas apskatus, iespaidus un vērtējumu.

Katram biedram atļauts iesūtīt tikai vienu apskatu (rakstu) šajā pavedienā, turklāt tam jābūt pietiekami saturīgam un vismaz 150 vārdu garam (salīdzinājumam – šis raksts ir 80 vārdu garš). Visi pārējie tiks izdzēsti, kā arī izdzēsti tiks raksti, kas iesūtīti pirms 11. jūnija 13:30 (galu galā pirmais seanss tomēr notiks 11:00...).

Aktīvās diskusijas par filmu varat risināt piespraustajā sarunu pavedienā Caurajā katlā.

eyedam
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
mazā peciņa
iesūtīt 12.06.2004 21:01
Raksts #2

Tvarsta pūķus Rumānijā

Grupa: Biedri
Pievienojās: 24.07.03
Kur: Rīga
Grafiķe 2005

(sorr, ka tik daudz (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) , bet man bija ko-a teikt..)

taatad- filmu redzeeju shodien (11.06) pulkst. 12.00 kinoteaatrii forum cinema 1.zaalee 15rinda un vai nu 13 vai 12 vieta, kaartiigi neatceros...
Veel pirms redzeeju filmu, pa kaut kaadu raidiijumu, pa LV kanaaliem runaaja par Poteru, un bija intervija ar Roulingu, un es veel pieveersu uzmaniibu, ko vinja teica. Vinja teica, ka filmaa buus arii dazji taadi kaa pavedieni par naakoshajaam graamataam, rezishors jau nezinaaja, kas buus naakoshajaas graamataas, bet peec filmas noskatiishanaas, man nenaak praataa nekas, kas vareetu buut saistiits ar naakoshajaam graamataam, es atceros tikai vienu pavedienu, bet shaubos, ka tam buus kaut kaada jel noziime...

Taatad, saakaas filma, un es nekaadiigi nevareeju atcereeties, par ko-a gaaja runa 3shajaa graamataa, liidz spid mani apgaismoja.
Man diezgan labi patika tas, ka filma saakaas diezgan smiekliigi, nabaga Verons, shitaa staigaat, man veel blakusseedaataajs (nejau spid... vinja seedeeja otraa pusee) laipni daliijaas savos komentaaros ar mani (un es ar vinju popkornaa &colaa... ) vinjs veel izteica, ka Verons taa visu nakti staigaas un skatiisies, kas notiek.
Man gan likaas, ka Maardzas tante piepuutiisies nedaudz vairaak, nejau nedaudz, bet krietni vairaak, arii labs moments bija tas, kaa pogas traapiija Duudijam, tikai zjeel, ka vinjs shajaa filmaa paraadijaas tikai dazos kadros, un tajos pashos vinjs eeda, un skatiijaas TV (kaa tipisks Duudijs)
naakoshais, kas man nelikaas diezgan izdevies bija tas, kad Harijs paceela zizli pret Veronu, man likaas, ka Verons nedaudz vairaak baidaas no-a TAAM lietaam (domaats zizlis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ) ...
ak, jaa... un vai tad graamataa nebija taa, ka Harijam aiz muguras tas suns paraadijaas, bet ja taa nebija, es tikai paarjautaaju. Un Knakts busa tas naudas vaaceejas (aizmirsu i profesiju, i vaardu) man likaas, ka buus daudz smukaaks, jo-a vinjam veel tacju ir jaaparaadas naakoshajaa filmaa, ja nemaldos kopaa ar sirillam, es tikai mineeju, ja kas...
&veel, Knakts busaa, pie shofera, karaajaas taas galvas, itkaa es graamataa neko-a taadu neatceros, bet vinjas man nezin kapeec, liekas, ka bija vieniigais, kas man piesaistiija uzmaniibu, kaut cik par teemu "mekleejam peec iespeejas vairaak piemeerus, kas vareetu buut naakoshajaas graamataas"
atkalj sameeraa jautri bija par to-a, kaa Knakts buss bremzeeja, kad Harijs pret stilku atsitaas, kaa arii, kaa Knakts bussinjs izspraucaas caur diviem citiem busiem.. te jau mees redzam kadrus no-a Matrix-a (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
bet gan filmaa, nebija taa, ka Harijs pateica, ka vinju sauc par Nevilu, es gan to-a gaidiiju, un veel gaidiiju, kad tas naudinjas vaaceejs ieraudziis, ka vinjs ir Harijs Poters... &veel, interesanti bija, tas, kad naudinjas vaaceejs iedeva Harijam ceku, Harijs uzreiz lika roku kabataa, nauda laikam vinja jau tur ir! kas vinjs pie Dreeslijiem staigaa ar naudu kabataas? vai arii tagad paspeeja nedaudz iebeert kabataas? tas tikai siikums, ko-a dazji varbuut pamaniis...
&veel tas eernijs, vai kaa vinu sauca, nju tas cauraa katla saimnieks vai kas... vinjs patieshaam bija atbaidoss... likaas, ka jau gredzenu paveelnieka orki ielauzushies kadros... sakodushi filmu un ieliimeejushi sevi... bet labs bija tas, kaa vinjs Harijam piedaavaaja eedienu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) maizi, zirnju zupu, un veel kas tur bija... bet stulbi bija tas, kaa tomeer tas Korneelijs Fadzs paaraak uzkriitoshi Harijam teica, ka labi, ka vinjs nekur nav nozudis utt... &protams, es diezgan biju viilusies par to-a, ka Rona teevs Harijam to-a visu izstaastiija, tomeer man liekas, ka buutu pat scenaarijs labaaks, ja vinjs noklausiitos sarunu, nu bet labot vairs neko-a nevar...
&veel... naakoshais jau vilcienaa... Hermione pat nepaceela galvu... vinjai laikam acis iet visur apkaart... nju nez nez... aptieshaam, vinja uzreiz kaut kaa nepaceljos galvu zinaaja, kaa Vilksonu sauc, vieniigi zjeel, ka neatnaaca paardot saldumus &mees nevareejaam dzirdeet skoleenu (rona, harija, hermiones) atsauksmes par vilksona izskatu, bet laikam jau vareeja noprast ka vinji domaa, ka arii vinjs vareetu buut miris, jo-a, ja nemaldos tomeer kaads paarjautaaja par to-a vai vinjs elpo vai nee..
par atpraatotaajiem vilcienaa neko-a daudz man nav teikt, tikai vieniigi man pashai diezko... iipashi tas vinju mutes caurums... un te atkal bija mana blakusseedaataaja piebilde... vinjs kaut ko-a draugam teica, par zobu mazgaashanu... laikam jau domaaja, par to-a, vai Atpraatotaajiem zobi ir vai kaut kaa taa..
&veel... harijam vai tad nevajadzeeja nokaveet mielastu? vai tad vinjam nevajadzeeja buut pie medmaasinjas? ko-a? kapeec tad vilksons aizgaaja uz vilciena priekshgalu, kad vinjs atraidiija to-a atpraatotaaju? vai vnk nosuutiit puuci, un pateikt, ka bija atpraatotaaji, un medeciiniska paliidziiba nebuus nepiecieshama, jo-a vinjam ir vienmeeriigaa (taada, kas vienmeer ir kabataa) shokolaade (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ..
un veel... dziedaaja koris... ar vardeem, tas bija skolas saakumaa, semestra saakumaa, bet vai tad taa bija himna vai kaut kas taads? jo-a ziemassveetkos vinji taadu pashu dziesminju dziedaaja, cik atceros, kaut vai tajaa mirklii es liecos nolikt salminju, un kaartiigi neieklausiijos...
heh... bet taa daama gleznaa (atkal jau aizmirsu kaa vinju sauca...) bija labaa, patieshaam, vinjas dziedaahsanas prasmes bija apbriidojamas, aha aha, patieshaam, un beigaas veel glaazi sasit, graamataa man liekas, ka tas nebija, bet ja es neatceros, pati vien vainiiga... heh... &veel eedot taas konfektes, Harijs bija vilciens?! cik es sapratu...
&profesore Trilonija arii bija forshi sagatavota, man gan likaas, ka vinja buus kaut nedaudz smukaaka, un brillees vinja jau arii (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) nedaudz par traku, taadas neesaa tikai zubri man liekas... &vilksona pirmaa stunda arii bija laba (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Strups bija labs patieshaam, man gan likaas, ka uzreiz izkaaps strups ar nevila vecmaaminjas dreebeem, bet lai nu... vieniigi atkal kas man nepatika bija tas, ka tomeer, Harijam arii atkljaava staaties pretii bubulim, es gan domaaju, ka visa klase izies, bet vinjs un veel dazji paliks, bet lai nu paliek...
Zirgeerglis bija patieshaam ieveeriibas cieniigs, man vinjs patika, kau vai arii par smuku vinju nevareetu nosaukt, vieniigi zjeel, ka nebija daudz zirgeerglju kaa graamataa…
Taalaakajaa es dzilji neiedzilinaashos, jo-a taa jau ir daudz, bet naakoshais, kas man taa iekrita aciis un diez ko dziljas domas izraisiija, tas bija cuukmiestinjaa, un tur tajaa namaa, kur Harijs noklausiijaas sarunu, ieejot iekshaa Ronam un Hermionei atkal jau bija taas galvas, un vinjas teica, ka shodien nepilngadiigos neielaizjam… varbuut patieshaam taas gavlas kaut ko-a noziimee?
Ak, veel par profesores Trilonijas balsi… tad kad vinja pareģoja to-a paregojumu, ka shovakar senie paraadi tiks nokaartoti, vai kaut kaa taa.. tas bija iespaidiigi, patieshaam, balss bija laba, tikai kapeec gan pareģojot kaut ko-a pareizu, vinjas balss mainiijaas… graamataa arii to-a es nesapratu, kaads cits to-a caur vinju runaaja? Varbuut kaads meeginaaja caur Triloniju kaut ko-a Harijam pateikt? Tam ir vai nav jeegas piesaistiit uzmaniibu?
Kaa arii mani izbriiniija tas, ka tad, kad vilksons jau bija paarveerties par vilkati un ciinijaas ar siriussu, &tad kad Hermione tur gaudoja, kapeec vinjs tur skreja? Bara instinkts vai kaut kas taads?
Kaa arii interesanti bija tas, kaa Hermione izteicaas par saviem matiem no-a aizmugures, un nesapratu, kapeec gan vinja svieda tos akmenājus, vinja gribeeja itkaa briidinaat vai kaa?
Un veel… tad kad Siriuss guleeja jau pie ezera, un Harijs arii… vinjam no-a mutes (siriussam) naaca araa taada spiiidiiga bumbinja… viss jau bija skaisti… tikai es nesapratu kas tur notika… tas skaitiijaas atpraatotaaja skuupsts? Vai tad taadaa gadiijumaa atpraatotaajs nenoliecas pie burvja/raganas?
Un taa laikam es arii nobeigshu savu veerteejumu/paardomas peec filmas… jo-a vairaak itkaa nav man kur piesieties vai pieveerst lielaaku uzmaniibu…
&veel laikam esmu nedaudz par daudz uzrakstiijusi…

&BALSOJUMS… tomeer lai arii cik gaidiita filma, un lai arii cik interesantas bija dazjas vietas, es esmu viilusies filmaa… patieshaam, es gaidiiju ko-a daudz labaaku…cerams, ka veel naakoshaa filma buus labaaka (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) …

Kaa arii nobeigumam citaats, kas man visvairaak iepatikaas no-a visas filmas:
eediet zirnju zupu, kameer vinja neappeed juus…
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā
eyedam   "Azkabanas gūstekņa" apskati un vērtējumi   10.06.2004 23:38
skow   (sorr, ka tik daudz , bet man bija ko-a teikt..) ...   12.06.2004 21:01
kreimene   Es paslaik esmu ASV un filmu skatiijos sheit. Es n...   13.06.2004 00:12
Andza Arrdh   Nobalsoju par laikam otro variantu, jo filma patik...   13.06.2004 11:03
Endželīna   Filma forša un laba. Galvenais, kas atšķiras no p...   14.06.2004 15:34
Dvēselīte   tatad beidzot ari es tiku .. pirms tam autinjā dab...   14.06.2004 21:17
EGO   Aizgāju uz filmu un atbilstoši atsauksmēm cerēju s...   15.06.2004 10:30
likelygirl   Chau!Nu, es nobalsoju par otro variantu, jo ar...   15.06.2004 17:50
Vinky   Nepatika. Tiešām nepatika... :( Bet visu no sākum...   16.06.2004 21:09
angelin   Kopumā filma (pēc ilgas gaidīšanas) man patika. Da...   17.06.2004 14:48
giraffe   Shodien man pilniigi neplaanoti sanaaca aiziet un ...   18.06.2004 20:40
eyedam   Kinoteātrī es biju pusvienpadsmitos. Jā, jā, gribē...   20.06.2004 22:50
Trusite   n eshis ne tas buutu iistais apziimeejums! uz ...   22.06.2004 12:28
Atlanta   Uz filmu biju divas reizes...abas laba kompānija u...   23.06.2004 01:45
aivvv/troll dream walker   taa es domaaju ka ssiis emociijikonas jau daudz iz...   24.06.2004 10:02
Elentari   Iespējams, mans skatīšanās prieks netika aptumšots...   28.06.2004 18:44
Silmarien   Nu, es tad arī bju aizvilkusi savu kaulaino aci uz...   29.06.2004 13:52
Dafnee   Jā!!!!!!!!! Be...   29.06.2004 19:08
Nimloth   Jau ejot uz filmu, es neko pārmērīgi izcilu negaid...   02.07.2004 15:52
Emma   Es ari beidzot pievienoju savu komentaaru shim pav...   04.07.2004 16:08
zuu   taax...filmu es receeju jau pasen...tikai slinkoju...   05.07.2004 16:03
aivvv/troll dream walker   ssis ir victor crum veerteejums par filmu es tikai...   07.07.2004 20:20
biosfera   Nu es takā nobalsoju ka man nepatika jo tā tiešām ...   05.08.2004 19:28
red_chicken   Kaa redzu viedoklji ir dazhaadi, protams! Es ...   09.10.2004 15:02
Dinii   Pirmo reizi skatiijos ar lielu interesi, bet man p...   26.05.2005 11:04
monster   Manas domas par filmu nau iipassi labveeliigas...   27.05.2005 18:42
rupuciite   Filmu redzeeju vakar,bet ne kinoteaatrii .. man j...   14.08.2005 11:52
.: ARTANIS :.   Protams, novēloti, bet tomēr izteikšu arī savu rec...   14.08.2005 12:25
fijusska   hmm, mans vertejums, lai gan noveloti! esmu ...   19.08.2005 00:13
**Kittie**   [COLOR=red] njum filma vispaar bija tiiri normaala...   03.09.2005 14:11
misszandale   patika un pat ļoti! Noteikti izlasīšu grāmatu...   01.01.2007 21:19
bad ance   nu man patika filma,un kaapeec visi ik gari raksta...   26.06.2007 16:33

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 23.06.2025 09:49