![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.04.04 ![]() |
Manā dzīvē valda šausmīgs laika trūkums un nekomannegribastagaddarīt. Laikam jau tāpēc aizdomājos par vampīriem un mūžigo dzīvošanu. Ienāca prātā labā filma "Intervija ar vampīru", tur bija dota iespēja izvēlēties. Kādreiz domāju, ka es nekādā gadījumā nepiekristu, bet šobrīd šķiet, ka labprat. Kā ar jums?
Ja- jā, tad kā Tu turpinātu dzīvot? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
CITĀTS(Kerija16 @ 08.06.2004 12:41) Es noteikti vēlētos kļūt par Lamiju (tā sauc vampīrus sieviešu dzimtē), jo man patīk visas lietas, kas ir pārdabiskas. Hmm.. tieši kurā vampīru mitoloģijas versijā Lamijas ir sieviešu kārtas vampīri? Šai pavedienā jau bija minēts, ka versijas par vampīriem ir ļoti dažādas - dažiem saule nāvējoša, dažiem nekaitīga, dažiem - nāvējoša līdz sasniedz kādu noteiktu vecumu/spēku, bet pēc tam tikai nepatīkama. Daži dzer asinis regulāri, daži reizēm. Daži var arī ēst normālu pārtiku. Daži ir undeadi, daži nav. Daži var pārvērsties par sikspārņiem utt utjp. Tieši kurā mitoloģijā vai kura autora darbos sastopamas šīs "Lamijas"? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 10:00 |