![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.04.04 Kur: Dvēseļu pasaule ![]() |
Man piemēram vislabāk patīk Skandināvu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.06.04 Kur: ŪBERĪGO ciemā. :D ![]() |
protams Grieķu! Tā ir visinteresantākā. Vēsturē bija jāmācās ēģiptiešu murgs!!! Galīgi garlaicīga! Grieķiem ļoti daudz zinu par Troju! Man ļoti patīk Homēra "Iliāda"! Mums vēsturē pēdējā stundā lika spēlēt kjipa karātavas tikai ar minēšanu, bez karātavām! Tas bija apbrīnojami kā es pēc tam vienu klasesbiedru aprēcu! Visa klase zināja, ka vinjam nu ljoti patika lielīties ar to, ka vinjsh ir bijis uz "Troju" tā nu sanāca, ka vinjsh tieshi to vārdu lika minēt un bija jāpaskaidro, kas tas ir par vārdu. Viņš teica, ka tā ir pilsēta Grieķijā, kad vinjsh gāja uz savu vietu es vinjam paskaidroju, ka Troja nav pilsēta Grieķijā, bt gan Mazāzijā! Tad varēja secināt, ka viņš vēstures grāmatas kartē ne reizi nav ieskatījies!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 02:05 |