![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
Shis pavediens ir domaats, lai rakstiitu filmas, kuras ieteiktu noskatiities...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.03 Kur: Nogājis no ceļa uz Lorienu ![]() |
"Once upon a time in Mexico" ir to sarakstā, kuras es gribētu noskatīties, kad sanāks paņemt nomā. Raksta, ka salīdzinot ar "Desperado" vairs neesot tas, bet aktieri patīkami, gan jau galīgi vīlies nebūšu. Rādās, ka ar "Poneti" tik vienkārši nebūs, bet paldies, ņemšu vērā. Ja pameklē, tad agri vai vēlu atrodas.
"Memento" man ar' patika. Dēļ aizrautīgās sižeta šķetināšanas un likšanas kopā galvā filmas laikā. Tomēr palika tāda nelāga sajūta pēc filmas. Tāda, ka viss ir kaut kā .. slikti. Šī sajūta pēc kino man ne pārāk patīk. Šoreiz gribu ieteikt divas pēdējo gadu japāņu "samuraju" filmas. Zatoichi Režisors Takeshi Kitano, 2003 Kitano vairāk ir pazīstams ar savām filmām par jakudzu (japāņu mafiju). Šī ir tāda savdabīga humorīga atkāpe no ierastā ampluā. Filmas galvenais varonis (spēlē pats Kitano) ir akls ceļojošs masieris un zobencīņu meistars vienā personā. Lai arī ir daudzi pārspīlēti asiņaini skati - brīžiem nocirstās galvas, rokas un kājas lido uz visām pusēm gluži kā Tarantino "Kill Billā", tomēr filma sanākusi, gandrīz vai gribās teikt jauka (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Interesanti, ka vietām mūzika filmā ir stompa stilā t.i. tiek veidota no sadzīviskiem trokšņiem. Ir redzēta vidonomās. Krēslas samurajs (Twilight Samurai) Režisors Yoji Yamada, 2002 Šo varētu nosaukt par "Kareivja brāli" japāņu stilā. Filma, kura pasaka gana daudz par japāņu samuraja goda un pienākuma izpratni tai pat laikā saglabājot vienkāršu, gandrīz intīmu, milzu batāliju nepārspīlētu gaisotni. Arī ir atrodama videonomās. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 13:41 |