![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
Shis pavediens ir domaats, lai rakstiitu filmas, kuras ieteiktu noskatiities...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Ja jau te taa nedaudz par vampiiriem panesaas runa, tad es ieteiktu noskatiities Kopolas, laikam 1995. gada filmu Drakula.
Filma patika, taapeec, ka tajaa bija savdabiigs neomuliigs druumums, tajaa bija vismaz kaut cik ieveeroti Drakulas izgudrotaaja Brema Stokera graamatas notikumi. Tajaa bija itin interesants shis vampiirs - Drakula. Kaa arii, ja jums ar to nepietiek, varu veel piemest klaat Kianu Riivsu vienaa no galvenajaam lomaam. Vieniigais gara taa filma, vai man taa tikai likaas? Ne no vampiir filmaam, ieteiktu savu peedeejaa laika hitu - Memento. Filma man ljoti patika, jo tajaa ir filozofiskas speeles ar cilveeka atminju. Galvenais varonis ir kaads cilveeks, kursh neieguust jaunas atminjas, jo ik peec pusstundas vai 15 minuuteem taas izgaist. Un tas ir ljoti interesanti pasniegts filmaa, noteikti iesaku noskatiities! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 05:07 |