![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.09.03 ![]() |
Nu taa..
iespeejams par sho teemu jau ir runaats, bet man slinkums mekleet un skatiities. Taatad par prof. Trilaakaukaa pargojumiem. Nedaudz padomaaju un meegjinaaju izdariit kaukaaadus secinaajumus. Ja paregojumaa teikts, ka kaads no abiem mirs, tad mees logjiski varam secinaat, ka ciinja droshi vien notiks 7 graamataa. liidz ar to, visticamaak Harijam naaksies stipori vien papildus apguut burvestiibu maakslas, lai vareetu tureeties pretii vold., jo skjiet ka ar Cukkarpaa ieguutajaam zinaashanaam un Harija veiksmi vien vareetu nepietikt izskiroshajai ciinjai. es pat iisteniiba pat pielauju varbuutiiba, ka shaada ciinja vareetu pat nenotikt, jo Harijs paarietu tumsas speeku pusee. Dazhas tumsho speeku iipashiibu ieziimes manupraat jau ir redzamas 5 graamataa. un final battle starp Hariju un Dumidoru. domaaju, ka shaads scenaarijs buutu Roulingas cieniigs, paarsteidzot lasiitaajus. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.01.04 Kur: banaanu zeme ![]() |
Kā viņš varēja NEPATEIKT visu pareģojumu, ja, velns parāvis, HARIJS VISU REDZĒJA! Kaut kāds murgs, ziniet... Dumidors nevar sagrozīt savas ATMIŅAS, lai parādītu domnīcā jo tās ir atmiņas, DOMNĪCA PARĀDA ATMIŅAS! Ja jau tās varētu sagrozīt, priekš kam ta vajadzīgas domnīcas, ja ne lai no domām atbrīvotos? Kad Dumidors paņēma savu atmiņas tīmeklīti un ielika domnīcā, Sibilla Trilonija izauga no trauka, griežoties ap savu asi un tad sāka runāt. Un norunāja un viss. Kapēc gan Dumidoram vēl būtu kaut kas jānoklusē, viņš pats teica, ka par ilgu ir visu slē````, ka vairāk tā nevar! Punkts! Un es ticu Dumidoram. Ziniet, domājiet, kā gribiet, bet Harijam torīt bija pateikta pilnīga, tīra un balta patiesība BEZ kādas noklusēšanas (man liekas tas nemaz nav iespējams). Viens mirs. Viens no viņiem. Vai abi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 08:50 |