![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
Nedadz skumja teema ,bet es veeleejos uzzinaat par to nedaudz vairaak.
Kaapeec cilveekiem ir bail no naaves? Vai tu baidies? Kaapeec? (abos gadiijumos) Manupraat, naave rada ko jaunu, panemot visu. Bet kaapeec mees tik loti baidaamies no taas? Peec tam jau mums nekas nebuus vajadziigs, un nekas muus nesaistiis ,arii shii muusu dziive ne. Turklaat -neviens, kas ir nomiris nav atgriezies... Meedz jau baidiities no daudz kaa, bet (atkal jau jaatkaartojas)- kaapeec mees baidaamies no nezinaamaa - naaves? Šo rakstu rediģēja Reiki: 04.06.2004 17:38 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Reiki, tavs teksts ir visai padīvains, neesmu pārliecināts, ka vispār to pareizi izpratu, bet... nu nevaru tev piekrist.
Pašnāvnieks tavuprāt cer uz laimi? Tieši otrādi - viss par ko tāds domā ir viņa nelaime, no kā tad arī cer aizbēgt. Un ne jau velti cer. Izdarot pašnāvību viņš patiešām aizbēgs no visām ciešanām. Tu raksti, ka tās dzenas pakaļ, bet panākt vairs nevar. Miris cilvēks ir drošībā - imūns pret jeb kādām ciešanām. Tu uzskati, ka no ciešanām nevajag atbrīvoties... man domāt tas varētu liecināt par noslieci uz mazohismu. Tāpat tu apgalvo "ka nedrīkst gribēt, lai tev kaut kā nebūtu". Tad jājautā vai es patiešām nedrīkstu gribēt, lai man uz pieres nebūtu pumpa? Tas esot kā "iet nezin kur un atnest nezin ko" Kas vispārībā? Nāve? Vēlme atbrīvoties no ciešanām? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.05.2025 06:25 |