![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.04.04 ![]() |
Manā dzīvē valda šausmīgs laika trūkums un nekomannegribastagaddarīt. Laikam jau tāpēc aizdomājos par vampīriem un mūžigo dzīvošanu. Ienāca prātā labā filma "Intervija ar vampīru", tur bija dota iespēja izvēlēties. Kādreiz domāju, ka es nekādā gadījumā nepiekristu, bet šobrīd šķiet, ka labprat. Kā ar jums?
Ja- jā, tad kā Tu turpinātu dzīvot? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.03 Kur: Nogājis no ceļa uz Lorienu ![]() |
Lai arii beizzi apspriests, jautaajums taads diezgan ... eghemm ... teoreetisks (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Vai es gribeetu kllut par vampiiru? Visnotall atkariigs no taa, kaa saprot vaardu "vampiirs". Ir jau visaadas vampiiru interpretaacijas. Galvenaa ieziime laikam buus vajadziiba dzert asinis, dazzkaart arii eksluziivi cilveeku asinis. Ja tik vien buutu taas maksas par muuzziigu dziivossanu un viss paareejais paliktu taads pats, tad es drossi vien eventuaali klluutu par vampiiru. Patiesiibaa, neredzu iemeslus, lai taadaa gadiijumaa visi neveeleetos buut vampiiri. Asins dieeta apmainnaa pret muuzza ilguma neierobezzotu pagarinaassanu - tad nu gan ilgi jaadomaa, lai izdariitu izveeli. Taapat atkariigs no taa, cik sarezggiiti buutu klluut par vampiiru, bet ja sameeraa vienkaarssi, tad kaapeec nee? Ja naaktu liidzi visaadi apgruutinaajumi - jaagull pa dienu, jaasleepjaas no saules, jaabuut aukstam kaa liikkim, vairs nevar eest parasto eedienu, nevar buut beerni un sazin veel kas taads, tad gan drossi vien negribeetu buut par vampiiru. Taa jau vairs nebuutu cilveeka dziive, bet kautkas cits. Kam man tas? Bez tam, ja reiz pastaaveetu viens veids kaa dziivot muuzziigi (buut par vampiiru), tad gan jau pastaaveetu veel citi veidi, kur asinis dzert nemaz nevajadzeetu. Varbuut tie liktos pievilciigaaki? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.05.2025 17:00 |