![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.02.04 Kur: Starp kreeslu un klavieri! ![]() |
Nav taalu tas briidis, kas LFFB pasaakumaa tiks runaats par Senlatvieshu speeles notikshanu, un man kaa pamatkomandas, jeb pilseetas kapteinim, jeb virsaitim, vajadzeetu noskaidrot kas tad iisti par ljauzhiem manaa pilseetaa buus un ko vinji katrs taisaas dariit.
Pagaidaam ir: Es pats - virsaitis un vadonis Gvarvins Virsisha sieva - Eredia 2 muusu meitas - Zanete un Earnella Virsaisha maasa - Lia'angia Virsaisha maasas pieguleetaajs - Lia'angia viirs Attaala radiniece - Roviela 2 - 4 karakalpi, kas sheit neuzturas. Krogs - Amidala un ??? (gribeetos konebuut siikaak zinaat, jeb varbuut vispaar krogs skaitiisies pilniigi atsevishkji, lai gan varbuut krogs var skaitiities kaa atsevishkja komanda, tomeer pilseetaa vinjsh buus un gribeetos zinjaat). Par paarejo man stipri daudz jautaajumu. Plz pieteikties tos kas ir sheit un plaano buut pilseetas sastaavdalja, kaa arii Kedriku pievienot indormaaciju, kas vinjam zinaama un man varbuut pasliideejusi garaam. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 22.03.04 ![]() |
Skaisti.
"Mochi kazlov" es nenjemu pieree, jo taads visu speeles laiku bija Kedriks un beigaas kaadam bija jaaspeelee iists vikings, slepkava un iekarotaajs, pat ja ne no gudraas puses. Tomeer ne par to ir runa. Runa ir par to, ka "GMi" vai citādi runaajot "speeles vadiitaaji" (skat peedinjas) solas dziivoties pa "daugmali" un teelot karadraudzi. Ko tas noziimee, no mana viedokļa (un ne tikai mana)? Tas noziimee, ka nebuus taa, kas padara speeli interesantaaku - dazhaadi NPC un citi zveeri. Laachi, stirnas, kuilji un kjenguri. Ja kaadam patiik ietuseet pie putras bljodas, lai tusee, tomeer esmu par visiem simts procentiem paarliecinaats, ka vairaakums tomeer veeleetos, ko vairaak no shii pasaakuma. Un ja to neveelas speeles vadiitaaji, tad, jautaajums ko vinji veelas? Veelies radiit tajaa laikaa valdoshu sabiedriibu? Tad arii veido. Nesaki ka VISI tic. Visi uzskata, ka tā ir, bet patiesiibaa neviens ar pirkstu neparaada - "tev kraaninjsh noviitiis!" un tik tieshaam tai pat dienaa njem un noviit (protams, ja nav iesaistiita, kaada parasta viela, kaa indiite, kas arii ilgaak iedarbojas uz pacientu, kaa kaut kaadi buramvaardi.) Ja neshaubos "raganas", maitas, vilkaschi un citi riebeklji preteklji tomeer tikai biedeeja savus kaiminjus ar skaljiem vaardiem diivainaam zaaleem, nevis ar patiesi smiekliigiem izlecieniem, kaa te dazhs labs taisaas "burties"un uguni dzeest, ievainojumus aarsteet utt utjp. Iespeejams vinji bija no vecaakiem ziniibas par dabu ieguvushi.. ne vairaak. Par ievainojumiem - ja stunda jaagulj lai hiti atjaunotos ar aasta paliidziibu, tad oki. Tikai nevajag staastiit, ka paraadiisies burvekle, kas liks uzreiz pazust ievainojumam. Ja arii tu tam tici, normaali buutu, ja piemeeram HP paliek tie pashi, vai arii uguns liesmas taa pat deg kaa degdamas. Taa buutu kaut cik dabiskaak. Cita lieta, ja taa saka, kad lej uudeni virsuu peedeejaam sarkanajaam lentiiteem. Tomeer atkal sheit jaanjem veeraa kaut kaada joda paraadiishanaas, kas ir tiiraa magija. Tad, atkal, sanaak, ka Kedrik, tev ir velme mitalogjisko pasauliiti atdziivinaat. Kaa iisti ir? Taa lai visi saprot. Ierochu neasums. No vienas puses labi. No otras taadaa veidaa tek aizmirsts laimiigais moments, ka pat lutausis var profesionaalu brunjinieku nonest no kaatiem ar savu speeku vien, vai laimiigu sitienu, cirtienu vitaalaa apviduu. Kaa ar naziiti pa kaklinju? Kaa ar bomiiti pa galvu? Man nav iebildumu, ka paaugstinaas prasiibas pret ekipeejumu, tomeer , ja juus paaugstinat prasiibas no speeleetaajiem, tad speeleetaajiem IR TIESIIBAS TO PASHU PRASIIT NO JUMS! ar visu cienju. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 04:42 |