![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
nu es labpraat uzzinaatu ja kaadam ir kaada informaacija varbuut ilam vai eyedam ir ja ir tad luudzu dalaties
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.08.03 Kur: Magrathea ![]() |
CITĀTS(Che @ 16.09.2003 21:22) es domaaju, ka iisteniiba graamat nemaz nebija tik slikta - protams to nevar likt vienaa plauktinjaa ar GP vai HP, bet uzskatu, ka tas ir ljoti pieklaajigs dailjdarbs, kas gan sizhetiski ir nedaudz paredzams, bet interesants. es arii nedomaaju, ka tas ir salikums GP+HP - man skjiet ka pat galiigi nav. Protams taa ir fantaazijas pasaule, bet vai tad taadelj vinja ta buutu jaanoliek - tad jau fantasti var viars tikai lasiit Gp un HP. 1) Nedaudz paredzama? es to grāmatu tikko iesāku, un drīz jau uzminēju, kas notiks beigās! Tie galvenie varoņi 'bija pilnīgi arbūzgalvas! kad izlasīju to par dzelteno gaismu, uzreiz iedomājos par to arbūzaino lukturi! 2)Fantasti var lasīt arī daudzas citas grāmatas! Es, piemēram, sāku lasīt krieviski kautkādu Saimona Grīna grāmatu, jo latviski viņas nebija un es nezināju kur viņu raut angliski! Ir vēl ļoti daudz fantasy grāmatu, tikai ne latviski!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 09:55 |