![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.04 Kur: 23 000 ![]() |
Kā jūs domājat, kas varētu būt jaunais burvestību ministrs 6. grāmatā? Man domāt, ka kāds vēl nezināms personāžs, jo Dumidoram nebūs laika!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.03 Kur: Pūka priedītēs ![]() |
Vilksons ne, cuz shaubos vai maz vinsh pats gribeetu un nez arii kads vinajm buutu tas darbs, ja ik meenesi naakas nozust.. nu domaaju, ka nee. Vinsh vnk straadaas ordenja laba aun vinjam buus love ar Tonksu.
Dumidors ar ne, cuz man liekas, ka tas jau buutu par traku.. vnk daudz par traku. Cits ordenja biedrs gan vareetu buut. Tad buutu tjip slepenais agjents ministrijaa hah.. nu bet vareetu buut.. tas naaktu par labu ordenim un visam, ko vinji dara. Harijs noteikti ne! Cmon.. nu Trilonjias prieka paregjojumi nepiepildaas! LOL.. man liekas, ka tas arii buut way too mad! Persijs nip.. kas ta vinsh par ministru! Ambraazha... cmon.. vinja tach ir sajukusi! Un tad vinja liktu izniideet visus kentaurus.. vnk vinja nav pie pielna praata. so.. peec shiem secinaajumiem es sprieshu par to citi personaashu. Šo rakstu rediģēja aivvv/dreamer: 01.10.2004 17:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 11:51 |