![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.03 Kur: ??? ![]() |
Lasot Dumidora skaidrojumu Harijam pa visām notikušajām un notiekošajām lietām varēja atrast daudz nepilnību.Viņš daudz ko nepateica,noklusēja...Nu piemēram,neko nepaskaidrija par to dīvaino arku,kur Sirius gāja bojā...Ko tas varētu nozīmēt? Es vēl varētu paturpināt sarakstu ar lietām,ko Dumidors noklusēja,bet gribu dzirdēt jūsu domas par to sarunu.Man šķiet,ka tam visam bija kāds iemesls,nu tam ko viņš noklusēja....
Šo rakstu rediģēja Pirlipete: 13.12.2003 20:47 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Godīgi sakot,man jau sāk riebties tie Dumidora noslēpumi...Vai nebūtu vieglāk pateikt visu uzreiz?Tik daudz sarežģījumu un pārpratumu viņa noslēpumainības dēļ...Vai viņš tadejādi Hariju "saudzēja"? Nē,viņš turēja viņu pilnīgā neziņā...
Tāpēc varētu uzskatīt,ka viņš ir kaut drusku vainīgs Harija likstās.Zinot patiesību,un,kas vēl ir jo svarīgāk-savu pretinieku,un uz ko tas ir spējīgs būtu varējuši nebūt tādi sarežģījumi... Runājot par to,ko viņš noklusēja...to mums būs uzzināt tikai 2005.gada vasarā...Jo minēt ir diezgan grūti... baumas,baumas ... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Šo rakstu rediģēja aivvv/dreamer: 26.05.2004 15:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 14:48 |