![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........
Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.01.04 Kur: Where She doesn't see Him Laimes fotogrāfs ![]() |
*)Ome mani aizvilka(burtiskā nozīmē) uz 1. filmu, lai gan es negribēju un nebija nekādas nojausmas par ko tas ir. Noskatījos filmu un man patika, nejauši internetā uzdūros uz Tolkīnistu foruma, pievienojos un sapratu ka par LOTR var zināt ĻOTI daudz. To tik man vajag - zināt vēl kaut ko un tā tās lietas aizgāja.
*)ko Tev nozīmē LOTR? Labas grāmatas, Tik pārdomātu fantāzijas pasauli, ka tā liekas gandrīz īsta, un radikālas izmaiņas manā angļu valodā(labā nozīmē). *)ko Tu par to domā kopumā Kopumā ...kopumā..kopumā ir labi. Uzskatu, ka Tolkīns un viņa darbi vieno ļoti daudz cilvēku, par ko esmu pateicīga. Nebūtu LOTR, nebūtu manu lielisko draugu(nu un, ka mūsu laika zonas nesakrīt), nezinātu, kas ir RPG un būtu apzagta par veselu pasaules daļu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 21:27 |