Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> GP grāmata, Par ko ir???
aicha
iesūtīt 04.04.2004 18:18
Raksts #1

Pārvērš vaboles par pogām

Grupa: Biedri
Pievienojās: 30.01.04
Kur: LV

Varbūt kādam tas liksies dīvaini, bet es neesmu lasījusi GP un neesmu arī redzējusi filmas. Vai kāds man lūdzu nevarētu pastāstīt par šis grāmatas saturu??? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif)

EDIT: (Goldberry 02.05.04)
Pavediens paarvietots un redigjeets.

Šo rakstu rediģēja Goldberry: 02.05.2004 20:53
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
Nimue
iesūtīt 02.05.2004 19:29
Raksts #2

Istari māceklis

Grupa: Biedri
Pievienojās: 29.12.03
GP eksperts 2006

Ceru ka kāds šeit rediģēt spējošs mods drīzumā spēc pārvietot šo pavedienu...

Gredzenu pavēlnieka saturs divos teikumos - Saurons (no kura daļēji aizgūts Voldemorta tēls Poterā) bija uztaisījis sev gredzenu, kas sen bija pazudis, bet to atrada Gollums, no kura to izkrāpa hobits vārdā Bilbo, kurš to atstāja hobitam vārdā Frodo. Frodo tas Gredzens ir jānogādā līdz Saurona valstībai un tur jāiemet vulkānā, lai uz visiem laikiem iznīcinātu Sauronu. Pa to laiku Saurons mēģina iekarot viduszemi.

Latviski vēl iznākušas tikai pirmās divas trešdaļas no grāmatas - tā kā visu izlasīt tu droši vien pagaidām nevarēsi, pie tam, tev šī grāmata pagaidām varētu likties nedaudz garlaicīga - pasaule ir visai sīki izstrādāta un ar to arī romāna gaitā lasītājs tiek iepazīstināts, līdz ar to darbība ne vienmēr norisinās tik strauji kā Poterā, arī tēlu ir krietni vairāk (un tie ir stipri dažādāki) - līdz ar to grūtāk prātā paturami.

Man pašai GP, protams, patīk pat ļoti - taču saprotu, ka ir arī cilvēki, kam 'šāda grāmata var nepatikt.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
4 lietotāji/s lasa šo pavedienu (4 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 22.06.2025 06:20