![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Žurnāla Klubs aprīļa numurā ir raksts trijās lappusēs par krievu rakstnieka Nika Perumova sarakstīto grāmatu Tumsas gredzens – iespējamo Gredzenu pavēlnieka turpinājumu 1600 lappusēs (ils jau par to runāja šajā pavedienā).<br><br>
eyedam Šo rakstu rediģēja Beppo: 29.12.2009 10:04
Rediģēšanas iemesls: Bilžu sen jau tur vairs nav. Meklējot rokā Kluba 2004.(?) gada aprīļa numuru.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.04 Kur: Tornis ![]() |
Hmm, tā nu sanācis, ka nav bijusi iespēja padzīvot plecu pie pleca ar Tolkīna ij ne minūtītes, tomēr riskēšu apgalvot, ka sievietēm (vismaz sievai) viņa dzīvē bija pietiekoši daudz vietas, bet tas, protams, nenozīmē, ka Aragorns, piemēram, būtu jāpārvērš par Mis Aragornu... Vai varbūt vajadzētu ieviest kādu sieviešu triecienpulku? Vai tad nepietiek jau ar karojošo Eovīnu? Ja patiešām LotR`ā kāds atrod dzimumu diskrimināciju... Nu nez. Es neredzu.
Visu cieņu feminisma pagātnei, bet brīžiem liekas, ka mūsu dienās šur tur tiek drusku pārspīlēts. Visu cieņu Eovīnai, bet man tomēr labāk tīk Arvena, ha ha ha. Ak es reakcionārs... (Jā, starp citu, ir dzirdēts, ka LotR filmas producenti esot mēģinājuši piespiest Džeksonu & co, lai Sema vietā ieliek... hobitmeiteni, sak`, romantiskāk. Kurp ej, pasaulīt?..) Šo rakstu rediģēja Dekaels: 02.05.2004 15:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.05.2025 03:24 |