![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.09.03 Kur: Svešā ādā Grafiķis 2007 ![]() |
Kārtējā diena Karību jūrā. Klusa un mierīga, ar vieglu vējiņu kas kuģi nesa uz priekšu pietiekami ātri. Diena vērtās pavisam skaista - debesīs ne mākoņa, kas liecinātu par vētru vai negaisu. Saule spīdēja spoži spoži pie debesīm.
"Ametistam" tas bija kārtējais jaunais rīts. Džeide iznāca uz klāja un izstaipījās. "Aiziet komanda !... ķeramies pie darba.., un sāksim ar brokastīm.. !" viņa jautri nokliedzās un paņēma rokās binokli lai varētu aplūkot to, kas notiek tālumā. OOC: radījumi uz pārējiem kuģiem savu darbību sāk lūdzu paši. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
(es jau itka beidzu mazgat... bet tas nekas tulit kauko izstukosim...)
Uznākusi uz klāja Sonja par šausmāma pamanīja ka ir vēl tik daudz darāmā. Jānospodrina reliņi un margas, jasaritna nevērīgi nomestās virves, jāsalāpa vecā bura un vēl jāizmazgā tas nolādētais karogs. Viņa nesaprata kā viens cilvēks var to visu izdarīt, bet par milzīgu atvieglojumu Lī pienāca un piedāvājās palīdzēt. "Tiešām Lī... ja neatnāktu tu... es nezinu kā tiktu galā..." Sonja atviegloti smaidīdama nopūtās. "Nu tad tik jāķeras no viena gala klāt... tu vari izvēlēties kodarīt" viņa ar plašu žestu norādīja uz visu kuģi. "Labi jau labi... tas bija joks... domāju ka tu varētu no sākuma satīt virves un pēc tam mēģināt tik galā ar to buru..." nīgri paraudzījusies uz to, viņa pāņēma buraudekla vienu stūri rokā. "Veca jau gan tā ir... bet jāmēģina glābt kas glābjams... es ņems reliņus un pēcāk karogu..." Sonja dzīves priecīgi noteica pasniedzot buras stūri, bet pašai dūša noplaka ieraugot netīras margas un reliņu, nemaz nerunājot par karogu, kas izskatījās, it kā tajā būtu slaucījies melnstrādnieks. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.06.2025 12:41 |