![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Žurnāla Klubs aprīļa numurā ir raksts trijās lappusēs par krievu rakstnieka Nika Perumova sarakstīto grāmatu Tumsas gredzens – iespējamo Gredzenu pavēlnieka turpinājumu 1600 lappusēs (ils jau par to runāja šajā pavedienā).<br><br>
eyedam Šo rakstu rediģēja Beppo: 29.12.2009 10:04
Rediģēšanas iemesls: Bilžu sen jau tur vairs nav. Meklējot rokā Kluba 2004.(?) gada aprīļa numuru.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Patikšana jau ir gluži individuāla lieta, un tas ir tikai normāli, ka kādam labāk patīk viena autora darbi, nekā cita, galu galā, katrs cilvēks taču ir individualitāte.
Perumova paša pasaule - Hervarda (Хевард) patiešām ir diezgan detāli izstrādāta un bagāta, taču šī versija par GP pasauli ir, IMO, neveiksmīga, lai gan labi noderējusi autoram lai pievērstu viņam uzmanību lasītāju vidū. Man pašam tīri labi patika viņa darbs SF žanrā "Череп на ркаве" un es ar nepacietību gaidu turpinājumu, taču Viduszemes izņirgāšana man gan nepatika. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.05.2025 03:42 |