![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........
Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Kauns atziities, bet uz pirmo filmu kino nemaz neaizgaaju, jo neuzskatiiju to par savas ieveeriibas cieniigu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
Tachu maasa no drauga panjeema diskaa, noblenzu, tad nopirku graamatu (angliski protams) un taalaak jau darbojos peec labaakaas sirdsapzinjas. Un atkal jau kauns, bet graamata man noziimee vienkaarshi graamatu, filmas ir vienkaarshi varen labas filmas (treshaa pat ir vieniigaa, kas speejusi manaas aciis paarspeet The Matrix (pirmo protams)) Kopumaa... taa neko, tiiri laba produkcija. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 21:51 |