![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.09.03 Kur: Svešā ādā Grafiķis 2007 ![]() |
Kārtējā diena Karību jūrā. Klusa un mierīga, ar vieglu vējiņu kas kuģi nesa uz priekšu pietiekami ātri. Diena vērtās pavisam skaista - debesīs ne mākoņa, kas liecinātu par vētru vai negaisu. Saule spīdēja spoži spoži pie debesīm.
"Ametistam" tas bija kārtējais jaunais rīts. Džeide iznāca uz klāja un izstaipījās. "Aiziet komanda !... ķeramies pie darba.., un sāksim ar brokastīm.. !" viņa jautri nokliedzās un paņēma rokās binokli lai varētu aplūkot to, kas notiek tālumā. OOC: radījumi uz pārējiem kuģiem savu darbību sāk lūdzu paši. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.09.03 Kur: Svešā ādā Grafiķis 2007 ![]() |
"Vēl skatos. VAi nu es esmu pilnīgi traka palikusi, vai arī es tiešām redzu mazu melnu punktiņu tur tālumā" Džeide noteica..." Tie var būt Jebkas !... No pirātu medniekiem līdz pat bagātam kruīzu kuģim. Drošības labad jātur vismaz viens lielgabals pielādēts un gatavībā šaut. Par pistolēm nemaz nerunājot.. un tā starpcitu - brokastīs būs ceptas vēršacis ar saceptu šķiņķīti.... pa dienu varētu mēģināt palielināt ātrumu un samazināt starpību starp mums un " Melno pērli" .. Mūsu krājumi ir diezgan pilni tā kā varēsim bez apstājas kuģot 6 līdz 7 dienas. Negribu jau jūs badā nomērdēt. Tad arī būtu jābūt kādai ostai, kur varētu pamēģināt palaupīt un arī paskatīties, ko no vietējiem var ievākt par " melno pērli.." ... tas kuģis no mums neaizmuks.." Džeide kliedza no kuģa masta vēljoprojām velnišķīgi smaidot. Viņa ātri nolaidās pa kādu virvi turot zobos binokli. " ja gribi paskatīties pati vari uzkāpt..." Džeide noteica un pasniedza Lī binokli vispirms to noslaukot savā kreklā.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 12:41 |